PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
INSIZE Czech s.r.o. se zaměřuje na prodej a poradenství v oblasti měřidel a měřících zařízení a na jejich servis a opravy.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

Postele, vestavěné skříně, kuchyňské studio, linky, matrace, kuchyně, zahradní, čalouněný, kancelářský, koupelnový nábytek Rosice, Pohořelice, Brno venkov, Třebíč, Náměšť nad Oslavou -sedací soupravy -postele z masívu -nábytek do dětských pokojů -válendy -rošty -matrace -kancelářská křesla -věšáky, němý ...

Společnost IMPACT INDUSTRY BRNO je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Výroba: -p. Vejvoda, mobil 731 504 697 -ocelové konstrukce, OK -svařence (MIG, MAG) -dělení materiálu -zpracování plechu do 60mm (laserové, plazma vypalování, vysekávání, ohýbání, svařování) -obrábění (soustružení, ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a certifikátu požárních výplní. Zaměření, výroba, prodej, montáž: -hliníková okna, dveře -garážová vrata -prosklené fasády -zimní zahrady. Služby: -zámečnické práce. Zastoupení značek SCHÜCO, HEROAL.

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

Společnost Just stolařství s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou interiérů. Výroba: - kuchyňské linky - schody - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení do restaurací a hotelů.

Firma SDS-stavební společnost s.r.o. se sídlem v okrese Brno - venkov se zabývá činností v oblasti stavebních prací. V rámci našich služeb se specializujeme především např. na tepelná čerpadla a solární panely, stálý servis a dohled nad správou objektů,  rekonstrukcemi budov a bytů, převážně technologických celků,  instalatérské práce většího ...

Společnost MAPLAST CZ, s.r.o. se zabývá výrobou plastových dílců a nabízí komplexní řešení výroby precizních forem a nástrojů a vstřikovaní komplikovaných plastových dílců. Činnost společnosti je rozdělena do pěti základních kategorií: - návrh a vývoj plastových dílů dle požadavků zákazníka, návrh a vývoj forem - výroba forem - broušení, ...

Poradenství, prodej, dodávky, montáž, servis: -solární panely, fotovoltaické systémy -fotovoltaické panely KYOCERA -měniče napětí Fronius -konstrukční prvky Schletter -stavíme solární elektrárny na klíč -poradenství (návštěvnost, legislativa).

Tomáš Jelínek provádí kontrolu, údržbu a prodej hasicích přístrojů, požárních vodovodů a hydrantů.

Plynové vzpěry pro výrobu i jako náhradní díly. Provádíme i výpočty - návrhy umístění vhodných vzpěr pro Váš kryt, aby bylo zvedání co nejergonomičtější. Libovolné síly, různá provedení. Dodávky u běžných množství do 2-3 týdnů.

Firma Alkaza, s.r.o. se zabývá kompletní dodávkou a montáží zabezpečovacích systémů mechanických jako jsou bezpečnostní zámky, kování, klíče, autoklíče, trezory ale i elektronických jako jsou alarmy drátové i bezdrátové, kamery a kamerové systémy, přístupové systémy, docházky.

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

Prodej a servis hasících přístrojů a požárních hydrantových systémů. Školení zaměstnanců v oblasti PO a BOPZ. Kontrola funkčnosti nouzového osvětlení a požárně-bezpečnostních zařízení, požárních ucpávek. Vedení a aktualizace dokumentace požární ochrany podle platné legislativy.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba na míru, zaměření interiéru zdarma: -kuchyně včetně spotřebičů -vestavěné skříně -kancelářský nábytek podle Vašich představ -dětské pokoje -postele i patrové, letiště, válendy, zásuvné postele -kuchyňské linky -rekonstrukce bytových jader kompletně. Zajištění prací: -zednické práce -dodávka a ...

Autolakovna a autoklempírna s bohatými zkušenostmi. Naši společnost jsme v Blučině založili v roce 2010 a již dlouhá léta před jejím založením jsme se specializovali na autoklempířské práce. Provádíme lakování: - osobních a dodávkových vozidel, automobilů - motocyklů - střešních boxů - renovace laku, leštění - míchání ...

Ing. Radek Herman se zaměřuje na prodej a servis IT techniky, na kamerové, zabezpečovací a dveřní systémy a na elektroinstalace.

-obchodní činnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Velkoobchod a maloobchod počítače tiskárny spotř. mat., kancelářské potřeby, papírnictví, drogerie, krmiva, smíšené zboží osobní a nákladní doprava

Lightigo s.r.o. se zaměřuje na laboratorní přístroje, digitální pulzní generátory a specializované nástroje LIBS.

LTW Battery s.r.o. se zaměřuje na úsporu CO2 a na pronájem nemovitostí.

Zabýváme se velkoobchodním prodejem náhradních dílů, převážně pak zahraniční zemědělské techniky. Nabízíme sklízecí stroje, píce, traktory, ložiska, hnojiva a rozmetadla. Pluhy, secí stroje, mulč-rotavátory, spojovací materiál, podmítače, pěchy a další prostředky pro zpracování půdy.

Vývoj, výroba, oprava, servis: - minipivovary