PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Služby - energetické audity - kontrola kotlů - průkazy energetické náročnosti budov - projekty rodinných domů.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), požární ochraně (PO) a hygieny práce - poradentsví, zpracování dokumentace, školení zaměstnanců.

Návrh, instalace plynových kotelen, tepelných čerpadel a solárních systémů pro ohřev teplé vody.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Strojírenská výroba včetně povrchových úprav - CNC obrábění, frézování, soustružení a svařování.

Více než jen jednička na trhu Jako výrobce strojů pro opracování plastových, kovových a hliníkových profilů pokrýváme celé spektrum výroby od malých ručních provozů až po průmyslové opracování profilů. Naše rodinná firma založená roku 1928 se sídlem ve švábském městě Mühlacker-Lomersheim má zastoupení či pobočky ve více než 40 zemích světa, v ...

Velkoobchod, hlavní sklad. Prodej příslušenství pro: - mobilní telefony, digitální fotoaparáty - videokamery, výpočetní technika.

Služby: -speciální práce v oblasti průzkumu, těžby a využívání zemního plynu, ropy a termálních vod -Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum -speciální práce ve velkých hloubkách 500m a více, při vysokém tlaku a vysoké teplotě, speciální vybavení : -karotáž -perforace -cementace -testerování -intenzifikace ...

Dovoz, maloobchod, prodej nábytku, nábytek: -čalouněné sedací soupravy (kožené, látkové s masivní kostrou) -čalouněná sedací souprava (kožená, látková s masivní kostrou) -pohovky, pohovka, válendy, válenda, postele -skříňový nábytek -dětský nábytek, dětské pokoje -obývací stěny, stěna (MDF, lamino, masiv) -ložnicový nábytek, ...

Velkoobchod a maloobchod se součástkami pro stroje.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Odborné služby v oboru bezpečnosti a hygieny práce, technicko organizační činnost v oblasti požární ochrany a koordinace staveb.

Stavební firma - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - sanace - zemní výkopové práce - bourací práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Zabýváme se svařováním a poskytujeme servis, opravy, náhradní díly.

Prodej, montáž, opravy, servis - elektronická zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - požární signalizace - satelitní a anténní systémy

Slaboproudé rozvody: -elektronické, mechanické zabezpečení objektů, požární signalizace, kamerové systémy. Výstavba inženýrských sítí: -metalické telekomunikační sítě -pověření ČTÚ -pokládka trubek pro optické kabely -plynofikace obcí -vodovody a kanalizace -kabelové rozvody a přípojky NN -veřejné osvětlení ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. Servis výtahů. Revize a inspekční prohlídky.

Prodej, servis: -zahradní technika -lesní technika -zahradní mechanizace -lesní mechanizace -motorové pily, pila STIHL -náhradní díly -konev, motorový postřikovač -hobby nářadí. Autorizovaný prodej a servis STIHL, VIKING a STIGA. Servis nákladních a užitkových vozidel - IVECO, MAN, DAF, a RENAULT, AVIA, LIAZ, TATRA. - diagnostika, ...

Výroba: -kovoobrábění -obrábění přesných součástí na CNC obráběcích centrech, soustružení -měření včetně protokolu na 3D měřidle, 3D* měření (prostorové měření) Držitel oprávnění certifikace ISO 9001.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.

Výroba, prodej nábytku, nábytek: -vestavné skříně na míru -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -obývací stěny, ložnice -kancelářský nábytek -kompletní vybavení interiéru. Zaměření, návrh. Prodej, dodávka vestavné spotřebiče.