PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dřevovýroba-výroba a prodej: - prodej suchého řeziva - výroba stavebního řeziva - výroba palet - prodej palubek

Služby: -ostření a renovace veškerých nástrojů -povlakování nástrojů -výroba atypických výstružníků, záhlubníků a stupňovitých vrtáků z rychlořezné oceli HSSE.

Zprostředkování, výroba: - komponenty, díly pro stroje.

Vývoj, konstrukce, výroba, prodej, servis, montáž: -tepelné techniky, tepelná technika -teplovodní kotle-PRIMATIK, kotel -kondenzační kotle-PRIMAKON -středotlaké parní kotle, kotel -horkovodní kotle, kotel -nízkotlaké parní kotle -termoolejové kotle -spalinové výměníky -příslušenství kotlů a kotelen-teplovodní rozdělovače a sběrače, ...

Montáž a rehabilitace: -vysokotlakých potrubních systémů (plynovody, parovody, vodovody) -kompletace ježkových komor -rehabilitace potrubí -přivaření doměrků na kulové kohouty -renovace, oprava a údržba obaloven -ostatní zámečnické práce.

Zámečnictví, výroba, montáž: -drátěné oplocenky a sklady -pojízdné vozíky na nářadí a pracovní stoly, (ponk) -ocelové stavební konstrukce -speciální dílenské pomůcky -různé prípravky -pojizdné a otočné brány -anténní stožáry -ocelové konstrukce plachtových hal a konstrukce autoplachet -výrobní a montážní haly -plechové haly a ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Výroba a prodej závitořezných nástrojů: -závitníky podle norem ČSN, DIN, ISO -závitové kruhové čelisti -soupravy závitořezných nástrojů v kazetách -speciální závitořezné nástroje podle požadavků zákazníka -vratidla -trny pro vrtačková sklíčidla -kalení oceli ve vakuu a v ochranné atmosféře -popisování výrobků ...

Pneuservis NON-STOP. Opravy kol: -pláště zahradní sekačky -motocyklových, automobilových a nákladních plášťů -radiálních a diagonálních plášťů. -zásobování pneuservisů a autoservisů -prodej vybavení pro pneuservisy, autoservisy. Autobaterie. Pobočka: 620 00 Brno, Sladovnická 4

Český výrobce filtračního zařízení ze zdravotně nezávadných antikorozních ocelí pro filtraci kapalin, vzduchu a plynu. FILTRY: -filtry křemelinové -filtry crossflow -filtry deskové -filtry mikrosvíčkové -filtry modulové -filtry rukávcové -filtry mikro-svíčkové. SANITAČNÍ STANICE: -pro ošetřování filtrační ...

Prodej, oprava a servis: -čerpadla -armatury. Navijárna elektromotorů.

Výroba, prodej: -obaly -textilní obaly.

Prodej, dělení, rovnání: -hutní materiál -ocel -tažená průměr 4-14 mm délka 100-3000 mm -plochá -žebírková. Kovovýroba, zámečnictví: -svařování -lisování -ohýbání. Kovářství. Výrobce teplého distančního profilu Cr PLUS-pro výrobu zdvojených skel (skla, sklo) do oken.

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače (PC) -mobilní telefony -digitální technika -notebooky -internet pro veřejnost -zřízení ISDN, ADSL, HTS* -UPC televizní programy -bezdrátové připojení k internetu -internetový obchod.

Návrh, realizace, montáž: -zakázkové interiéry. -zakázkový interiér dle našich i dodaných návrhů. Výroba, maloobchod, prodej: -nábytek (nábytku) -kuchyně, obývací a dětské pokoje, jídelní stoly, (stůl, ) ložnice, předsíňové sestavy, ložnice, šatny (šatna), kancelářský nábytek.

Dodavatel strojů telekomunikační a elektrifikační: -kabelové vleky -převíjecí zařízení pro elektrické a optické kabely -navíjecí zařízení pro pokládku PE trubek -zvedáky kabelových cívek -kontejnery pro stavebnictví -převíjecí zařízení pro koaxiální kabely Náhradní díly pro kabelové vleky. Jednoúčelové stroje. Zakázková ...

Kovoobrábění, soustružení na CNC strojích. Výroba na soustružnických automatech. Specializace na výrobu soustružnické díly v menších, středních či větších sériích. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Konstrukce a stupňování střihů pro oděvní výrobu.

Prodej, montáž: -zabezpečovací zařízení -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -televizní sledovací okruhy -videotelefony -kartové přístupové systémy -autoalarmy, imobilizéry -bezpečnostní zámky, trezory mříže -telefony, záznamníky, faxy, telefonní ústředny -radiostanice a radiové sítě.

Výroba nábytku, prodej: -kuchyňské linky ve standardním i nadstandardním provedení včetně dodávky elektrospotřebičů -renovaci kuchyňských linek (výměna pracovních desek, dvířek, dřezů, ...) -nábytek do jídelen (příborníky, stoly, ...) -předsíňové sestavy, vestavné a šatní skříně -obývací stěny, ložnice, dětský nábytek -kancelářský ...

Provozuj pneuservis, autoservisu. Prodej náhradních dílů hlavně na osobní automobily. Dovoz strojů a vybavení pro pneuservisy. E-shop.

Dovoz cisteren, cisterna italské výroby: -potravinářské Menci, Cardi, Viberti, Technocar -na cement Ardor Nové i ojeté cisterny s garancí velmi dobrého technického stavu.

Color Centrum Vracov. Míchací centum pro automobily a průmysl, příslušenství pro opravy vozidel, materiál pro lakování. Prodej, e-shop s autolaky, fasádní systémy a interiérové barvy.

Prodej: -puškohledy -pozorovací dalekohledy -binokulární dalekohledy -příslušenství. Výhradní distributor pro ČR.

Dovoz výrobků, trysky: -trysky s klasickými vnitřními materiály jako wolfram-karbid, boron-karbid, silikon-karbid, s vysoce odolným silikonovým kompozitem (Sylacon) -dlouhé venturiho trysky -krátké a střední wolfram-karbidové trysky -krátká boron-karbidová tryska -karbidové vložky -keramické trysky -úhlové trysky -curvo-blast ...