PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Zámečnictví, nástrojářství. Provádění svářečských prací metodou TIG a MMA.

Výroba, prodej, servis, poradenství: -svářecí poloautomaty MIG-MAG-COMPACT.

Montáž, servis, prodej: -chladící a klimatizační zařízení -vzduchotechnika, rekuperace -servis zařízení různých typů a značek -rekuperace, tepelná čerpadla Značky: -LG, SINCLAIR, TOSHIBA, FUNAI, HAIER, SHARP, REMAK, MULIVAC, ELEKTRODESIGN, ATREA, NIBE atd. Montáže klimatizací po celé ČR.

Strojírenská výroba, kovovýroba, třískové obrábění, kovoobrábění, CNC: -soustružení -frézování -broušení -vrtání. Zámečnictví. Speciální zakázková strojírenská výroba.

Zámečnické práce, zámečnictví: -obrábění kovů -soustružení -frézování -stříhání plechu do tloušťky 8 mm -ohýbání plechu do tloušťky 2 mm Zakázková kovovýroba: -ruční -strojní. Výkopové práce: -průrazy pod vozovkou.

Provádíme konstrukční práce.

Svářečské práce, zámečnictví.

Vyrábíme vrata, brány, ploty, stožáry, krbové vlžky, mříže, zábradlí, nerez, schodiště a další.

Výroba a prodej stojanů na kola na všechny běžné typy.

Výroba kovových konstrukcí, kotlů a kontejnerů.

Kovovýroba: -výklopné kontejnery o obsahu 600 l, 900 l, 1200 l, 1500 l, -kovové kontejnery na odpad -podpěry pod cisterny -manipulační technika -vybavení olejového hospodářství a skladování -ekologický kontejner -mobilní čerpací stanice.

Velkoobchod: -ocelové plechy, nosníky -HEA, HEP, HEM, I, IP, U, U PE, L -polotovary z plechů zhotovené -střiháním, řezáním kyslíkem nebo laserem a ohýbáním na lisech -servisní dělení nosníků pálením dle dokumentace -dodávky ostatních druhů hutního materiálu dle požadavku -zprostředkovatelská činnost -oblasti hutních materiálů a ...

Zakázková výroba a montáž nábytku: -kuchyňské linky -dětské, obývací pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -ložní postele -zakázkový A-Typ nábytek -řezání LTD a olep ABS hranami.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Dodávka, servis strojů pro výrobu oděvů, obuvi, kožených výrobků, interiérů automobilů, čalounění Řezací a pokládací technika KURIS, -s vertikálním nožem -s kotoučovým nožem -značkovací přístroj -pásové pily -řezání pásků rolovaného materiálu -řezání pásků hadicového materiálu -ořezávací zařízení -servocutter -spony na látku ...

Servis výpočetní techniky. Připojení k internetu.

Zabýváme se výrobou trafopájek a jejich příslušenství. Navíjení cívek.

Zámečnické práce, zámečnictví.

Opravy pracovních strojů -hydraulické částí stavebních strojů a nakladačů -hydraulických válců-systémů, hydromotorů, hydrogenerátorů-SAUER. Servis, prodej: -nové podkopy na UNC-060, UNC-061, možnost ovládání přímo z kabiny strojníka. Hydraulická kladiva.

Technologie tváření kovů, vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, vývoz, export: -tvářecí stroje (lisy) -tváření (lisování) za studena na postupových automatech (autodíly) -nástroje pro tváření (i pro příčné klínové válcování) -lisovací nástroje.

Provádíme zámečnické práce, sváření a renovace dílů.

Provádění kovářských, svářečských a montážních prací. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba na zakázku. Nabídka schodišť, zábradlí, bran, plotů či mříží.

Vývoj, výroba a montáže elektrického zařízení. Dokážeme poradit, zařídit, nainstalovat, udržovat: -kamerové systémy -zabezpečovací zařízení, alarmy -inteligentní domy -docházkové systémy.

Provádíme: -povrchové úpravy materiálu především z kovu a plastů -nátěry ocelových konstrukcí - výrobní haly, mosty, odpadní kontejnery, jezy, benziny, jeřábové dráhy a jiné provozy. Provozovna Strážnice U cihelny 1319 696 62