PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení. Revize jeřábů a jeřábových drah včetně jejich montáže a demontáže.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek (postele, police, skříně, ...) - vybavení prodejen. Výroba - plovoucí podlahy - dřevěné obklady Podlahářské práce Zakázková výroba - vybavení mateřských školek.

Kovoobrábění Svařování Zámečnické práce

Výroba, prodej, služby: -zámečnictví, nástrojářství, vodo, topo, obráběčství.

Služby: -dodávky náhradních dílů -outsourcing nákup -excentrické lisy -CNC soustruhy INDEX -brusky JUNG.

Revize tlakových a plynových zařízení. Příprava školení. Služby v oblasti energetiky, rozvodů vody a tlakového vzduchu, rozvody topných plynů, rozvody průmyslových a domovních plynovodů, rozvody technických plynů.

Stolařství, zakázková výroba: - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - vestavěné skříně - dětské pokoje - kanceláře Zakázková výroba - kuchyňské linky včetně vestavných spotřebičů - kanceláře - vestavěné skříně - dětské pokoje.

Výroba: -truhlářství. -stolářství. -výroba nábytku na zakázku -kuchyňské linky -vestavné skříně -dětský nábytek -kancelářský nábytek -dveře -vrata -obklady stěn, stropů -ploty -pergoly.

Vypracování návrhu, realizace a výsadba, sekání, kosení: -zahrada, zahrady -firemní areály -veřejná zeleň -trávníky, trávníků Dodávka výsadbový materiál. Pokládka trávníkové koberce, trávní koberec. Údržba zeleně, tvarování okrasné stromy a keře. Realizace automatické, manuální závlahové systémy od firmy Hunter pro: -soukromé ...

Revize - technik tlakových nádob stabilních. Návrh, konstrukce, výroba a provoz kotlů a tlakových nádob.

Požární služby, prevence. Požární ochrana. Servisní, opravárenská a technická činnost: -autorizovaný servis hasicích přístrojů -servis, oprava, prodej a instalace hasicích přístrojů -hasící přístroje -požárně bezpečnostní řešení -požární dokumentace -dokumentace zdolávání požáru -evakuační plány -bezpečnostní značení -bezpečnostní ...

Prodej plotových systémů a zemědělské techniky. Malotraktory.

Velkoobchod, velkosklad: -hutní materiál -lesklá ocel -válcovaná ocel -nástrojová ocel -trubka, trubky -barevné kovy. Dělení, řezání materiálu.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Kovářství a zámečnictví. Výroba kování, kované ploty, mříže, brány, zábradlí, stojany i ozdoby na dveře, vrata.

Výroba, prodej: -plastové obaly -misky pro balení hotových potravin

Výroba a montáž křídlových a vjezdových posuvných bran, vrat, branek, kovaných plotů, zábradlí a schodišť.

Výroba, grafické návrhy a potisk samolepících, PVC, papírových a textilních vysaček, etiket a vyzitek. Prodej a servis hardware počítačů, tiskáren a snímačů čárového kódu a jejich softwarového poradenství: -termotransferové (TTR) fólie -počítače PC, komponenty, příslušenství -software včetně instalace -spotřební materiál. Zakázková ...

Sklad, prodej: - hutní materiál - tažné oceli - profily - plechy - plochá ocel - jekly. Povrchová úprava: - tryskání, metalizace kovů.

Autoopravna, autoservis. Servis, oprava: -automobil, vozidlo -příprava a provedení STK* a ME** -laserová geometrie náprav -prodej, výměna olejů CASTROL -mytí vozidel -čerpací stanice. Provozovny: -Velkomoravská 9 Hodonín tel.č. 518 344 855. -Brněnská 3540 Hodonín -Bojanovská Lužice tel.č. 518 357 046.

Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů, rodinné domy. Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce. Izolatérské práce, zateplení budovy, fasády. Realizace omítek, omítky. Betonáže.