PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba a montáže, opravy: - ocelové konstrukce - jeřáby - zdvihací zařízení - manipulační zařízení.

Zámečnické práce.

Výroba: -kmenové pily -stroje a zařízení pro dřevozpacující průmysl -pilové pásy -dopravníky -brusky -pilařský provoz -pořez kulatiny.

Prodej a servis regulační techniky a systémů. Elektromontážní práce.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, zpracování a výroby z nerez oceli a elektromontážních prací. Zakázková výroba z nerez oceli různých profilů, výroba z černé oceli s povrchovou úpravou zinkováním, práškovaným lakováním a také elektromontážní práce. Zakázková výroba z nerez oceli -zábradlí vnitřní (možná kombinace se dřevem) -zábradlí venkovní -bazénové ...

Truhlářství, podlahářství. Realizace interiérů, kuchyní.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál. -ložiska, gufera.

Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Stavební práce. Oprava, servis: - technologická zařízení. Vodoinstalatérské práce.

Import a prodej hobby zahradní technika: -zádový motorový rosič FARM 3, FARM 3S, FARM 600 -vodní čerpadlo FARM Z45 Vedení komerční spisovny, evidence, archivace a skartace dokumentů

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Výroba přípravků, zámečnictví, výroba z nerezu. Nerezový program.

Velkoobchod: - obalový materiál - plastové obaly.

Plynoinstalační práce Montáž, dodávka a servis - tepelná čerpadla Topenářské práce.

Truhlářství. Výroba, poradenství, návrh: -interiér, nábytek -kavárny, restaurace, jídelny -obývací pokoje, kuchyně -kancelářský nábytek, předsíňové stěny. Vybavení nábytku elektrospotřebiči: -Fagor, Electrolux, Zanussi, Gorenje, Bosch, Siemens, Baumatic, Mora, Candy. Práce: -čalounické -lakýrnické -podlahářské. Maloobchod, ...

Prodej, dodávka šicí stroje a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje. Prodej - mandly, žehlící lisy, pomůcky na patchwork. Velký výběr renomovaných značek šicích strojů.

Prodej: -plastové palubky -klínové řemeny -hnací techniku -hadice -průmyslové -řetězy a řetězová kola -spojky -ozubová kola a tyče -zemědělské podlahoviny.

Prodej, opravy a servis: -výpočetní a kancelářská technika -počítače PC -registrační pokladna, pokladny, pokladen Sharp -počítačové sítě, počítačová síť -tiskárny, tiskárna -hardware, software -periperie, doplňky a příslušenství -repasovaná, použitá technika -kancelářské potřeby-papír.

Instalatérské a zámečnické práce.

Revize a kontroly plynových zařízení. Revize tlakových nádob.

Výroba, Velkoobchod. - koštýře, odměrné válce (odměrný válec) - moštoměry, cukroměry, lihoměry, zátky (zátka) - možnost výroby různých druhů skla - výroba koštýřů k životnímu jubileu - možnost výroby dle předloženého návrhu.

CNC obrábění. Digitalizace a 3D modely. Konstrukce přípravků, nářadí a prototypových dílů.