PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Truhlářství. Výroba, prodej, dodávka nábytku na zakázku. Kuchyně: -dvířka -masív, biodeska MDF-mnoho druhů, barev -lamino -zabudování vestavné spotřebiče Kancelářský nábytek. Bytový nábytek.

Nerezová výroba, práce na CNC, ohraňovací lis, děrovací lis a tabulové nůžky, můžeme nabídnout zhotovení přesných plechových dílů i celků.

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Práce: -truhlářství, truhlář, stolařství. Výroba, prodej: -výroba na zakázku -kuchyň, kuchyně -obývací, dětské pokoje, ložnice -šatní skříň -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -bytové doplňky -vybavení restaurací a kusovy nábytek. -přířezy a olepování ABS hran.

Obrobna kovů. Kovovýroba. Kovoobrábění: -soustružení na CNC soustruzích do průměru 200 mm -frézování a vrtání na CNC frézkách 1000 x 500 mm -dělení materiálu na pásových pilách do průměru 250 mm

Dodávka a montáž klimatizace do bytu, domu či kanceláře. Hlavní nabídku firmy doplňují mobilní klimatizace. Služby poskytujeme v rámci celé České republiky. Klimatizace, které se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Přístroje světových značek jako je LG, Panasonic, Toshiba, Sinclair a Midea. Příslušenství: -konzoly -čerpadlo ...

Služby, práce: -zámečnictví -zámečnické práce -schodiště -zábradlí -konstrukce.

Strojírenská výroba: -Výroba strojních zařízení a dílů dle dodané dokumentace. -Elektrokomplexní diagnostika, opravy a modernizace elektronického zabezpečení a řízení. Strojírenská výroba -obrábění speciální a konvenční -dělení materiálu -tepelné zpracování -povrchové úpravy -stroje a strojní zařízení -stroní díly.

Umělecký kovář. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - umělecké předměty (nápisy, svícny, svítilny) - historické budovy, kostely, hrady, zámky, rodinné domy, moderní objekty.

Prodej: -internetový obchod -e-shop -elektronika -mobilní telefony -příslušenství -hodinky -počítače -hračky -domácnost.

Kovoobrábění. Návrh, realizace: -pneumatické rozvody -šoubení a příslušenství -pnneumatické válce -elektromagnetické rozvaděče -mechanicky a pneumaticky ovládané rozvaděče -oprava pneumatických rozvodů Kusová výroba součástek, náhradní díly.

Peristaltická čerpadla a dávkovače s výkonem do 2 litrů/min: -pro čerpání a dávkování kapalin a gelů ve výrobních provozech, laboratořích a všude tam, kde je vyžadována chemická kompatibilita a přesnost -čerpadla -se silikonovým čerpacím segmentem -s opěrnou dráhou -s nastavitelným výkonem -s konstantním výkonem ...

Vývoj a konstrukce obalů z hladké a vlnité lepenky. Řezání obalů na plotru. Řezání reklamní a propagační polepy, materiály a šablony. Výroba: -výsekové nástroje řezané na CNC automatu, laseru -plošné výsekové nástroje pro vysekávání obalů z hladké a vlnité -rotační výsekové nástroje. Prodej: -polyuretanu, sloterových nožů, ...

Velkoobchod. Výroba, prodej obalové materiály: - plastové fólie, pytle, tašky, balící pásky, pěnový polyethylen - ofsetový potisk kartonových obalů, potisk reklamních předmětů Distribuce, internetový prodej: - LED osvětlení, LED technologie - LED žárovky, LED zářivky - ohebné LED pásky, stropní LED panely - e-shop.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, nábytek: -grafické zpracování -cenová kalkulace -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje, dětský pokoj -vestavné, vestavěné skříně, skříň -kancelářský nábytek -masivní nábytek. Fakturační adresa: Havlíčkova 333 69603 Dubňany.

Projekce. Kovoobráběčské a zámečnické práce Výroba: - dopravní a speciální zařízení - ocelové konstrukce

Tiskové a reklamní služby Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a kopírování, ...

Tiskové a reklamní služby, agentura. Kompletní servis reklamy, tisku, vydavatelství. Služby, výroba: -reklamní a hobby předměty s potiskem -sazba, DTP, tisk -vydavatelství -knihařství -vazba -tisk a potisk -barevný digitální tisk a kopírování, formáty A4 - A3+ -černobílý digitální tisk a kopírování -velkoformátový černobílý tisk a ...

Prodej, dodávka, maloobchod, servis, opravy zemědělská technika, zahradní technika. -motorové pily, pila -štípačky krbového dřeva -křovinořezy -sekačky -postřikovače -náhradní díly a příslušenství -oleje, lišty, řetězy a jiné. Broušení řetězů na počkání.

Pronájem vlastních kancelářských prostorů. Prodej: -kancelářská a výpočetní technika -komponenty, příslušenství -spotřební materiál pro výpočetní a kancelářskou techniku -software, počítačové hry* -papírenské zboží, kancelářské potřeby, tiskopisy. Služby: -reprografické -kopírování -laminování -výroba, tisk vizitek, pozvánek, oznámení ...

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Služby: prodej, servis, montáž -klimatizace -rekuperace -tepelná čerpadla -plnění autoklimatizace

Velkoobchod, maloobchod, služby s počítač: - hardware (prodej a servis osobních počítačů, notebooků) - software (dodávka, servis a instalace software) - služby IT (IT outsourcing, zavádění a správa systému) - informační sítě (realizace, správa, vybavení) - webdesign (tvorba www stránek, tvorba grafiky) - TV technika (prodej TV i satelitní ...

Prodej, montáž: -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -docházkové systémy.