CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Montáže, opravy, rekonstrukce, servis: -vyhrazená tlaková zařízení v elektrárnách (elektrárna, elektrárny), teplárnách (teplárna, teplárny), kotelnách (kotelna, kotelny) výměníkových stanicích (výměníkové, výměníková stanice) -potrubní rozvody (rozvody) -netlakové části (netlakové části) tj. ocelové konstrukce, ...

Výroba truhlářská a tesařská, truhlář, tesař. Výroba interiérových dveří. Interiéry: -kuchyní -obývacího pokoje -vestavěné skříně -kancelářský nábytek.

Tuhlářství, stolářství, poradenství, . Výroba, prodej a montáž: -kuchyně na míru-počítačový návrh, dodávky včetně spotřebičů -ostatní nábytek na míru: -ložnice -děcké a obývací pokoje -vestavné skříně -vstupní haly -jídelní a konferenční stoly, i rozkládací -čalouněné židle. -renovace dveří, dveře a schodů, schody. -Ekodomy -eurookna

Výroba, prodej: -nábytek. -nábytek na zakázku. -kancelářský nábytek. -kuchyně. -ložnice. Fakturační adresa: -Zahradní 1297, Ratíškovice.

Oprava, servis, údržba, revize: - mostové jeřáby - zdvihací zařízení - elektrické kladkostroje - ruční zvedáky.

Provádíme: -montáže solárních systémů (fotovoltaika, termika) -elektromontáže domovních i průmyslových objektů -datové rozvody -elektrické zabezpečovací systémy -elektrické požární systémy. Nabízíme: -návrhy -realizace -projekty -el. revize.

Služby: -bezpečnostní práce - koordinátor BOZP na staveništi.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - schody, schodiště - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - dveře - zahradní nábytek.

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Měření, servis: - rentgeny, rentgenů

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Instalatérské práce Výroba zámků a kování

Truhlářské práce, truhlář: -ealizaca a výroboa interierového nábytku z materiálů s povrchovou úpravou folií (LTD) -změření místnosti a po konzultaci výběr nejlepší varianty a řešení interieru -výběr ze širokého sortimentu barevných vzorků materiálů -návrhy v 3D zdarma -výroba nábytku na zakázku. Fakturační adresa: -Ivana ...

Manipulační technika. Průmyslové pneumatiky. Náhradní díly. Opravy a servis vysokozdvižných vozíků. Výroba přívěsných vozíků pro průmysl. E-shop, internetový obchod.

Mahrlo MaR technika: -snímanie a meranie teploty, výšky hladiny, prietoku, tlaku a vlhkosti -prevodníky -napájacie zdroje -zobrazovacie a ukazovacie prístroje -regulátory teploty a tlaku -priemyselne armatúry, ventily, čerpadlá, tlakomery, prietokomery, sondy.

Služby: - obchodní činnost, export, import důlní zařízení, hutní materiál. Dovoz a vývoz důlního zařízení a hutního materiálu.

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Projekce, konstrukce, vývoj, výroba: -důlní-kompletních dobývacích mechanizovaných komplexů-linek (linky), jednotlivých komponentů -mechanizovaná důlní výztuž -důlní dobývací kombajn -důlní stěnové přesouvací a sběrné hřeblové dopravníky -strojírenská výroba-zakázková kusová i sériová výroba -výpalky a svařence -ocelové konstrukce a ...

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...