PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Chráněná dílna. Kovovýroba: -vypalování na CNC strojích -ohraňování a stříhání plechů -zakružování a tvarování profilů -stříhání a řezání materiálů -plazmové dělení -vrtání -frézování -soustružení -broušení -výroba ocelových konstrukcí -zámečnické, kovářské, svářecí práce. Lisovací kontejnery. Mobilní a ocelové skladovací haly, ...

Poslání: MEGA a.s. je společnost poskytující kvalitní technologie a komplexní služby v oblastech čištění vod, povrchových úprav materiálů a ekologie. Veškerá naše činnost je směřována k uspokojení přání zákazníků a je realizována s maximálním ohledem na životní prostředí. Na základě dlouhodobých zkušeností a působení na trhu byly jako dva ...

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

V letní sezonu březen - říjen (v četně): -plavby lodí, půjčovna plavidel -plavby lodí od 10:00hodin. Plavby: -naučné, vyhlídkové, pohádkové, pirátské atd. = široká nabídka. Loď Konstancie s kapacitou 60 osob vhodná i pro firemní akce pro skupiny osob i individuálně. Loď korálka kapacita cca 12 osob. Čluny.

Výroba, dodávka, montáž, servis, oprava, prodej: -mlýnské, potravinářské technologie.

Zámečnictví a drobné opravy zemědělských strojů. Svařovací práce TIX, CO (ne nerez). Kovovýroba. Cenové nabídky.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -oleje.

Výroba a montáže: -zámečnických konstrukcí -posuvných a křídlových bran -kovaného zábradlí -nerezové doplňky na zakázku- bytové -nerezový sortiment pro vinaře -kovovýroba -veškeré montážní práce (nerez + hliník).

Prodej: -dřevoplošné materiály: -laminovaná dřevotříska -sololit, sololak -kuchyňské pracovní desky -parapetní desky -nábytkové hrany -nábytkové kování -spojovací materiál -brusivo, brusný materiál -bytové doplňky, nábytek.

Oprava, servis: - elektromotory - nářadí.

Provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy.

Maloobchod, prodej: - vodní čerpadla - filtry.

Maloobchod, prodej: -ruční elektrické nářadí. -zahradní technika. -zámky, kování. -satelitní technika.

Velkoobchod, prodej. Dodáváme kompletní sortiment pro: -vodu -odpady -topení -plyn -vybavení koupelen. Maloprodejny, prodej: -nářadí -hutní, spojovací materiál -železářské zboží -vodárny -čerpací techniku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -železářství: -potřeby pro domácnost -materiály vodo-topo -spotřebiče,vybavení koupelen -čerpadla a příslušenství -ekoplastik -zdravotní keramika -doplňkový sortiment.

Prodej, montáž a servis: -elektronické a zabezpečovací a telekomunikační systémy -EZS*, EPS*, CCTV -autoalarmy a audiotechnika -anténní technika -kancelářská a telekomunikační technika -výpočetní technika, počítače PC** -mobilní telefony T-MOBILE.

Truhlářská výroba: - Nábytek (kancelářský, bytový, zahradní) - Vestavné skříně - Kuchyně (včetně spotřebičů) - Schodiště - Výplně otvorů (okna, dveře) - Chatky, altány, pergoly - Ostatní

Kovoobrábění: - velko i malo sériová výroba přesných i méně přesných kovových i plastových dílů. Možnost zajištění zinkování, kalení výrobku v externí firmě. Nabízíme: -CNC soustružení -Vrtání. Výroba komponent do zastřešení bazénů konkrétně se jedná o frézování montážních děr do dlouhých profilů.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Poradenství a služby (služba) v oborech (oboru, obory): -bezpečnost práce -hygiena práce -požární ochrana -ekologie -manipulační vozíky -práce ve výškách -vstřelovači -řidiči do 3, 5 t -stolní tenis -ostatní.

Projekce - prodej - instalace - servis: - fotovoltaika elektřina ze Slunce. Ostrovní i síťové systémy: - elektrické zabezpečovací a kamerové systémy - informační technologie.

Provádíme montáže plastových a hliníkových oken, včetně zednického zapravení. Dále provádíme montáže interiéroveho a kancelářského nábytku, kuchyňských linek, vestavěných skříní, obložkových dveří. Jsme schopni zajistit kompletni servis.

Prodej, servis: -počítače PC** -notebooky -servery -tiskárny -periférie -www* design.

Prodej obalové materiály: -tašky, sáčky, pytle, přířezy -balící a pečící papír -kotoučky, etikety, kleště -kelímky, talířky, příbory (plastové nádobí).

Montáž a servis slaboproudých systémů. Elektronické zabezpečovací systémy EZS, elektrické požární signalizace EPS, kamerové systémy CCTV a IP CCTV, přístupové EKV a docházkové systémy ACS, strukturovaná kabeláž, rozvody společné antény (STA), satelitní systémy pro příjem digitální televize a další.