CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení

Petr Hlavatý poskytuje dlouhodobé pronájmy.

Prodej, distribuce, dodávka pece a sušárny pro průmysl a laboratoře. Příprava a realizace projektů dle potřeb zákazníka. Termomechanika pro profesionální aplikace. Nejširší sortiment výrobků na světě.

Pokud hledáte spolehlivého a zkušeného partnera pro vaše elektromontážní a projekční potřeby, můžete se obrátit na firmu ELEKTRO-ZF s.r.o. se sídlem v Oleksovicích. Tato firma se zabývá kabelovými a venkovními vedeními, výstavbou trafostanic a realizací přípojek nízkého a vysokého napětí. Nabízí také montáž systémů výroby obnovitelných zdrojů, ...

Pro zakázkovou výrobu nábytku oslovte mladou firmu a profesionální truhláře z firmy Natimber s.r.o.. Ve spolupráci s bytovou architektkou Vám vyrobíme vestavěné skříně, kuchyně na míru i nábytek z masivu nejen do rodinných domů a bytů. Precizní provedení každé zakázky a kvalita materiálů je pro naše interiérové studio ve Znojmě prioritou.

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Půjčovna lodí, zajišťujeme i dopravu zpět do Znojma vlastním vodáckým autobusem.

Společnost Datronix s.r.o. zajišťuje elektrické vybavení a programování jednoúčelových strojů. Automatizujeme výrobní procesy i pro dopravníky a robotická pracoviště.

Zedník, zámečník, stavby na klíč.

Truhlářství. Zakázková výroba, zaměření, návrh, montáž, výroba: -vestavěné skříně, nábytek, kuchyňské studio Znojemsko, Moravské Budějovice, Moravský Krumlov -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -kuchyně, kuchyňské linky na míru (vestavěné spotřebiče Karma, Brand) -vestavěné a šatní skříně, skříň -vybavení interiéru -plovoucí ...

Pavel Katerinec se zaměřuje na servis a opravy výpočetní techniky.

Výroba, služby: -magnetické čipové karty -potisk karet.

Společnost Medenta s.r.o. provozuje shop s chirurgickými nástroji.

Výroba bazénů na míru (zastřešení, bazénové lemy, ohřevy, solinátory). Vyrábíme plastové jímky a nádrže.

Kompletní realizace bytových a komerčních interiérů na míru s vlastní výrobou nábytku: - dětské pokoje, kancelářský nábytek, koupelny, kuchyně, obývací pokoje, postele, dětské pokoje, schodiště, výrobky z masivu.

Čištění střech, fasád, dlažeb. Nátěry střech a fasád. Ošetření střech, fasád a chodníků.

Prodej: -kancelářský, bytový nábytek -ložnice, postele -sedací soupravy -židle, jídelní stůl, stolky -skříně -kuchyně -koupelnový nábytek -bytové doplňky.

Servis, prodej a revize hasicích přístrojů.

Prodej, sklad, velkoobchod, maloobchod: -autobaterie, příslušenství -autoelektro materiál -autochemie -autokosmetika -kompletni sortiment -gufera, manžety, O kroužky (pro strojírenství, automobily, zemědělské stroje, stavební stroje) -hadice, šroubení -klínové řemeny -technické plyny -ložiska -zařízení na údržbu, mazání a výměnu ...

R.C.M. PODYJÍ s. r. o. se zaměřuje na prodej a servis zemědělské a komunální techniky.

Poradenství v oblasti požární ochrany

Revize tlakových nádob, parních a horkovodních kotlů 4.třídy a plynových zařízení (plynovody a spotřebiče plynu).

Technické informace a projekty: Fotovoltaická elektrárna Služby: -tvorba prováděcí projektové dokumentace na výstavbu -realizace -autorský dozor -konzultace Energetická nezávislost Nabídka: -komplexní řešení soběstačnosti v dodávce elektrické energie Služby: Návrh a realizace: -hybridních fotovoltaických systémů, akumulace přebytků ...