CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Konstrukce i výroba -tlakové nádoby -výměníky tepla -skladovací nádrže a filtry.

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Internetový prodej, e-shop: -omlazovací přístroje -masážní přístroje -ultrazvukové systémy -kosmetické přístroje -kosmetika

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Kompletní sortiment pro kamenoprůmysl a stavebnictví. Dodávka, prodej - elektrické ruční nářadí - brusné materiály - lepidla, tmely - diamantové nástroje.

Dodávka, prodej - výpočetní technika. Služby - internetové aplikace - webové stránky, webdesign. Instalace a správa - počítačové sítě.

Prodej a servis v oblasti informačních technologií - kancelářská technika - výpočetní technika. Tvorba jednoduchého webu (forma webové vizitky).

Služby: - prodej a servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - tvorba internetových stránek

Velkoobchod, maloobchod: -redukční ventily pro všechny druhy technických plynů -opravené redukční ventily, svářecí a řezací nástavce -svařovací technika, soupravy, nástavce, špičky řezání, elektrody, dráty, pájky -manometry, hadice, spojky, spony -drátěné kartáče-strojní-ruční -měřidla KINEX-metry, posuvky, úhelníky ...

Výroba, prodej, oprava, servis: - měřící přístroje Kroeplin

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - nábytek masiv - ložnice - předsíně - obývací stěny - dětské pokoje - sedací nábytek.

Výroba: - manipulační technika - ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - drogerie - čistící a úklidová technika - gumové a textilní rohože

Kovovýroba. Výroba: - posilovací stroje - sportovní vybavení

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika

Úklidové služby : - jednorázový, pravidelný, generální úklid - mytí oken, výloh - čištění koberců - čištění sedacích souprav Služby: - deratizace - dezinfekce Půjčovna: - průmyslový vysavač - podlahový mycí stroj - profesionální extraktor

Kovovýroba, kovoobrábění. Velkosériová výroba, hydraulické koncovky pneumatické. Soustružení, soustružené díly na soustružnických automatech. Hydraulika, koncovky hadic. Soustružnické práce: -kusová, malosériová, sériová výroba na CNC strojích.

Internetový obchod, e-shop: - nářadí - měřicí technika - bezpečnostní plomby - zahradnické potřeby - svařovací technika

Maloobchod, prodej: -vstupní čistící systémy -rohože -úklidová technika. Služby: -úklidové -deratizační -pohřební.

Řemesla, služby: - elektroinstalace, elektromontáže - montáž, oprava, servis tepelná čerpadla - vzduchotechnika, klimatizace - montáž, servis