CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Geodetické služby, geodetická kancelář, kompletní geodetický servis: - geodetické práce, zeměměřičství - inženýrská geodézie - dokumentace staveb - katastr nemovitostí, zpracování geometrických plánů - vytyčování pozemků - zjišťování průběhu inženýrských sítí u správců sítí - topologické podklady pro informační systémy (GIS) ...

Prodej, sevis, opravy - zahradní a lesní technika - sekačky, traktory - řetězové pily - sněhové frézy - vysokotlaké čističe.

Maloobchod, prodej: -kožené sedací soupravy -skandinávský nábytek -obývací stěny, dětské pokoje -kancelářský nábytek -vybavení interiérů pro hotely, restaurace. Služby: -architektonické zpracování, montáž.

Prodej hutního materiálu: -ocelové profily I100-240*, U50*-U200 T25*, T35*, T40*, T50* -úhelníky, plochá ocel, kruhová ocel, uzavřené profily jackl, betonářská ocel -taženka, sítě do betonu -trubky černé, pozink, měď* -plechy černé, hladké, žebrované, slzové pozink 0, 55mm, svitky 0, 55mm, vlnitý VSŽ*, měděný plech, AL** ...

Prodej, montáž, demontáž, oprava, servis: - skladové a obchodní regálové systémy

Prodej, oprava, servis: - inkoustových a laserových tiskáren - repasované počítače, notebooky i tiskárny

Projekce, montáž, údržba: - stabilní hasící zařízení - požární signalizace.

Prodej a servis výpočetní techniky. Služby - konzultační činnosti, školení - IT outsourcing.

Výroba - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - ploty, brány. Práce - tesařské, pokrývačské a klempířské.

Výroba - nábytek a vybavení učeben, škol - kanceláře na klíč.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Strojírna, strojírenská výroba: - ocelové konstrukce, - technologické celky, - zásobníky sypkých hmot, - drtiče, - granulátory, - trhačky patních lan, - ocelové mosty a mostní konstrukce, - dopravníky a pasové cesty, - technologie pro povrchové doly a kamenolomy.

Služby: - správa nemovitostí - účetnictví - termografie - stavební dozor

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -gastrozařízení

Práce: -provádění revizí tlakových nádob -zkoušky těsnosti -ultrazvukové měření stěn nádob -vypracování revizních protokolů -tlakové zkoušky potápěčských lahví

Výroba: -hotelový nábytek Truhlářství. Kovovýroba.

Zámečnické práce. Služby: -otevírání zámků dveří, aut, trezorů

Vývoj, dodávka: - elektronická zařízení - jednoúčelových programovatelných automatů

Výstavba: -rodinné domy -bytové domy -průmyslové objekty. Stavitelství. Řemeslnické práce: -dlaždičské -obkladačské -kamenické -svářečské. Výrobky z konstrukčních ocelí: -kovové dveře, okenní rámy, rámové konstrukce, mříže -stavební a dekorativní výrobky. Projektová a inženýrská činnost.

Internetový prodej, e-shop: -omlazovací přístroje -masážní přístroje -ultrazvukové systémy -kosmetické přístroje -kosmetika

Maloobchod, servis: - výpočetní technika

Kompletní sortiment pro kamenoprůmysl a stavebnictví. Dodávka, prodej - elektrické ruční nářadí - brusné materiály - lepidla, tmely - diamantové nástroje.