CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Práce: - zámečnictví - soustružení - obrábění

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Prodej, e-shop: - paruky - příčesy, tupé

Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová - rekonstrukce

Služby: - zřizování nových pevných telefonních linek - pobočkové telefonní ústředny - návrh, instalace a správa počítačových sítí - registrace domén, webhosting Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Kovovýroba: -obrábění kovů -svařování kovů -výroba na zakázku. Povrchová úprava kovů.

Povrchová úprava kovů: -zinkování -eloxování. Otrýskání, lakování, metalizace kovů, žárové pokovování, galvanické pokovování spojovacího materiálu.

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - elektrické zařízení - časové spínací hodiny - rozvaděče - teploměry - vlhkoměry - alarmy - záložní zdroje - hydrostaty - kamery, monitory - termostaty - topné fólie, pásy, patrony.

Prodej: - nové autokaravany, obytné vozy, užitkové vozy - nová auta - náhradní díly - autodoplňky. Autorizovaný servis všech typů vozidel: - záruční - pozáruční. Financování, leasing, ůvěr. Autobazar všech značek. Pneuservis. Karosářské práce. Měření emisí. Elektrické a elektronické systémy Fiat.

Prodej a servis: -spotřební elektronika -výpočetní technika -televizní a satelitní antény. Autorizovaný prodejce SONY, PHILIPS, PANASONIC, THOMSON: -televize -videa -hifi věže -satelitní komplety -audio a video kazety -příslušenství. Výpočetní technika: -počítače PC -sestavy -komponenty -notebooky -tiskárny ...

Kovoobrábění a svařování hliníku pro automobilový, elektrotechnický průmysl. Zpracování hliníku. Lisování, výroba profilů. Výrobky z hliníku. Zpracování slitiny. Povrchová úprava kovů: - eloxování.

Projektování, dodávka, montáž, servis, revize: -elektronické zabezpečovací systémy -elektrická požární signalizace -kamerové systémy -vstupní a docházkové systémy -ozvučení objektů (místní rozhlas) -pobočkové telefonní ústředny -domovní audio a videotelefony -strukturovaná kabeláž a slaboproudé rozvody -společné televizní antény.

Poradenství a konzultace - energetické průkazy - stavební výkresy architektonické řešení staveb - projektové dokumentace, vyřízení stavebního povolení - stavební dozor - měření termokamerou - inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb - prodej zemědělských komodit - prodej ...

Strojírna: - kovoobrábění, - soustružení.

Strojírenská výroba: - příslušenství k obráběcím strojům: - dopravníky třísek - filtrační zařízení - krytování strojů

Poskytujeme bezdrátové připojení (WiFi) k síti internet. Působnost - Cheb, Sokolov, Aš, Mariánské Lázně, Luby a okol. Prodej a servis výpočetní techniky.

Strojírenská výroba: - CNC obrábění (soustružení a frézování) - pálení plasmou - tváření - sváření - zámečnické práce

Železářství Vojík. Prodej: - spojovací, brusný materiál - ploty, pletiva - čerpadla - zahradní, ruční a elektrické nářadí - pracovní oděvy - kování - dílenský nábytek - regály - žebříky - šroub - tmely a lepidla

Práce: - povrchové úpravy hliníkových a magnesiových odlitku