CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - software

Slévárna, slévárenství, strojírna: -odlitky-šedá litina. Výroba: -pianové a klavírové rámy -ruční kuchyňské strojky -ozdobná litina -jednoúčelové stroje.

Kovářství. Kování, lisování, ražení, válcování, protlačování kovů; prášková metalurgie.

Prodej, servis: - počítače (PC) - notebooky - tiskárny - komponenty, příslušenství - software, hardware - počítačové sítě - mobilní telefony - video střižny. Další služby: - připojení na Internet - poradenská činnost. - návrh LAN a jejich zabezpečení.

- nákup a prodej použitých obráběcích, tvářecích i jiných strojů a zařízení pro dílenské provozy - odborné demontáže a montáže - lehké, střední i generální opravy - repase brusek - www.strojmotiv.cz - zajištění smluvního transportu strojů a zařízení - komisní prodej strojů - zajištění finančního leasingu pro nákup strojů (nad ...

Českomoravská komora odborových svazů. Dům odborových služeb (MSDU). Regionální právní poradenství 495523811 (pracovně-právní vztahy, vyřizování stížností). Nezávislý odborový svaz potravinářského průmyslu 495521153. Odborový svaz státních orgánů a organizací 495523267. Odborový svaz Stavba ČR** - oblastní ...

Oprava, servis, montáž: - měřící, kontrolní, navigační přístroje (stroje) a zařízení - měřidla výdejních čerpacích stojanů.

Oprava: - chladničky a mrazničky - chladící a mrazící zařízení. Výroba: - chladicí, větrací a klimatizační zařízení.

Prodej: - komponenty výpočetní techniky - sestavy PC - výpočetní a kancelářská technika. Servis: - výpočetní technika - hardware. Služby: - projekty a realizace sítí - software na zakázku - výstavba www stránek - virtuální obchody.

Chladírenský servis: - servis, montáž a opravy průmyslového a zemědělského chlazení - prodej a servis domácích chladniček a mrazniček - rychlý servis - montáž a opravy elektroinstalace (průmyslová, elektroinstalace v občanské bytové výstavbě i hromosvody) - výroba odvíjecích zařízení pro elektrické kabely.

Prodej, opravy, servis: -motorové pily, pil*.

Rizikové kácení stromů Výstavby - inženýrské stavby Výškové práce Výstavby - pozemní stavby Klempířské práce Montáž - čerpadla Repase - čerpadla Čištění - studny Poskytuje - poradensví v oboru zahradnictví

Bezpečnostní agentura: - bezpečnostní služby - napojení na PCO (pult centralizované ochrany) - ochranu osob a majetku prostřednictvím pultu centralizované ochrany (PCO) - odbornou analýzu bezpečnostních rizik - konzultační a poradenskou činnost - zpracování projektů slaboproudých zařízení včetně cenových kalkulací - dodávku a montáž ...

Prodej, servis: - počítače ELECTRA, komponenty - spotřební zboží. Služby: - přestavby sestav. - bazar a komisní prodej výpočetní techniky. Prodej: - příslušenství k mobilním telefonům - dobíjecí kupony. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Výkup a zprostředkování: -prodej vozidel AVIA, LIAZ, TATRA. Pneuservis. Stříkání spodku a dutin karoserií. Opravy: - vysokozdvižné vozíky možno i u zákazníka.

Zámečnictví, nástrojářství

Práce, sklenářství: - sklenářské, sklenářství - zasklívání, zasklení oken, dveří, skleníků - broušení hran a vrtání - izolační dvojskla - rámování obrazů - zrcadla - rámování - broušení a vrtání skla.

Prodej - domácí spotřebiče Opravy a kancelářské stroje

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - mobilní telefony - digitální fotoaparáty.

Prodej, dodávka: - hasisí a požární potřeby - hasicí přístroje ruční, automatické hasicí systémy, lokální - hadice - savice - požární armatury a hydranty - náhradní díly na požární techniku - automatický hasicí systém FIRESTOP - lokální stabilní hasicí zařízení (LSHZ) FIRESTOP stabil. Automatické hasicí systémy FIRESTOP mají ...