CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Zaměřumeme si na velkoobchodní a maloobchodní prodej i servis zahradní techniky, nářadí, doplňků pro zahradu i domácnost. Zboží si můžete zakoupit přes náš e-shop, ale i v kamenné prodejně v Dobrušce kde sídlíme. Většinu zboží máme skladem nebo dovezeme z našich skladů externích. Z našeho sortimentu. - štípačky na dřevo - sněhové ...

Dodávka - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - klimatizace.

Prodej, e-shop: - gastronomický sortiment - jednorázové nádobí, BIO nádobí - slámky, brčka, dekoraticní bodce - papírové ručníky - obalový materiál - pokladní kotoučky - naprony, ubrousky.

Kovoobrábění: - strojním, CNC obráběním kovů.

Firma Milan Pilc se již od roku 1990 zabývá půjčováním plošin do výšky 27 metrů a také se zaměřuje na výškové práce. Provádíme ořezy, kácení a rizikové kácení stromů. Sídlo firmy se nachází v obci Bílý Újezd, okres Rychnov nad Kněžnou. Půjčovna, pronájem: - plošiny s obsluhou do výšky 27 metrů. Výškové práce: - ořezy stromů (zdravotní, ...

Strojírenská a stavební společnost VASPO VAMBERK, s.r.o. svoji činnost dělí na dvě divize. Zabýváme se strojní výrobou, dále vývojem a výrobou strojů a zařízení pro široké spektrum průmyslových odvětví. Nabízíme projekční, vývojové a konstrukční práce včetně dodávek nových strojních zařízení. Jsme schopni zajistit vývoj i výrobu jednoúčelových ...

Činnost: - autorizovaný distributor olejů a maziv Shell pro kraj Královéhradecký, Pardubický a okres Semily.

Stavební společnost, výstavba: - dopravní stavby, komunikace - mosty - rekonstrukce mostů - inženýrské sítě - letní, zimní údržbu silnic.

Prodej, e-shop - hygienický program - autoskosmetika - hygiena, dezinfekce - úklidové stroje - pracovní oděvy - zdravá výživa, doplňky stravy.

Pronájem: - pracovní plošiny (21m, boční dosah 11m) - vysokozdvižná plošina.

Montáže, servis a revize - průmyslové regály.

Zámečnictví, kovovýroba: - kovová vrata, ploty - ploty z tahokovu - balkonové zábradlí - zahradní grily.

DESTA SERVIS-OBCHOD Oprava, servis: -vysokozdvižné vozíky DESTA, BALKAN CAR, GLIWICE -paletové vozíky. Práce i u zákazníka.

Výroba, zpracování: - molitan, molitan na míru - LDPE, HDPE folie - igelitové pytle.

Velkoobchod: - šicí stroje - horská kola - počítače - topné oleje. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

Kovovýroba - zámečnické práce - CNC frézování - povrchové úpravy.

Maloobchod, prodej, servis: - vybavení pro profesionální, dobrovolné hasiče - hasicí přístroje - hydrantové systémy.

Realitní činnost: - prodej, pronájem nemovitostí.

Služby: - zakládání a údržba zeleně - pěstování a prodej okrasných dřevin, vánočních stromků a ozdobného klestu - sušení řeziva. Půjčovna, pronájem: - zahradní a zemědělská technika

Činnost: - CNC obrábění - svařování - výroba střižné i tvářecí stroje

Činnost: - kovoobrábění - CNC obrábění, soustružení - vrtání - frézování