CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Informační technologie. Nabízíme: - komplexních služeby v oblasti: - poradenství, dodávky, servisu a podpory v celém spektru informačních technologii IT.

Prodej, oprava: -svařovací technika -bodové svářečky.

Práce: - knihařské, vazačské - paspartování - kartonáž - zlacení - tisk.

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Prodejní a servisní centrum: * Zahradní a komunální technika: - elektrické a motorové travní sekačky: VARI, HONDA, MTD*, MOTOR JIKOV, BRILL - žací traktory: KARSIT, AGS*, HONDA, MTD*, BRILL, WISCONSIN - motorové vyžínače a křovinořezy: HONDA, DOLMAR, MTD - elektrické vyžínače, nůžky na živý plot, vysavače listí VALEX, vřetenové ...

Prodej: - zdravotnického spotřebního zboží - lékařských nástrojů - diagnostických pomůcek - přístrojů - lékařského nábytku. Poskytujeme kvalifikovaný servis a poradenství.

Projekty, výroba, realizace: - malé vodní elektrárny, - návrhy a výroba vodních turbín, - vodní mikrozdroje.

Nabízím: - ručně kované výrobky: - kované ploty, brány, mříže, dekorace, kované plastiky, svícny, nářadí, vše na přání zákazníka. Jsem umělecký kovář z malé vesnice a chci rozvíjet české řemeslo. Mezi mé zakázky patři brána do zámeckého parku ve Francii.

Prodej kancelářské techniky ( skartovačky, laminátory, vazače, řezačky, sešívačky, děrovačky... ) Prodej spotřebního materiálu pro vaši kancelář. ( kompatibilní tonery, inkoustové cartridge, laminovací fólie, kroužková vazba, termovazba... )

Zabýváme se prodejem: - stolních a přenosných počítačů společnosti Apple - nyní připravujeme portál věnovaný jablečným produktům. Vedle toho jsme přišli s novinkou v oblasti multimediálního obsahu internetových prezentací firem, neziskových organizací nebo třeba obcí - s tzv. firemní webovou televizí [FWT].

Stavební činnost, dodávka, montáž ocelových konstrukcí, projekce: - ocelové konstrukce - patrové objekty - kancelářské, průmyslové, skladové, zimní stadiony, sportovní, garáže, haly.

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.

Montáž, instalace: - bezpečnostní zařízení - kamerové systémy.

Výroba: -průmyslové obaly -kartonážní -třírozměrné obaly, plachty -sáčky a přířezy (PE, pěna, bublinka) -exportní a přepravní balení (proložky, bedny, kontejnery) -klopové krabice-potisk -pěnová a brublinková fólie -izolační trubice -vázací pásky, svářečky -balení na zakázku. Provoz: Jičínská 518, Lomnice nad Popelkou

Strojírenský výroba: -obrábění - soustružení a frézování jak klasické, tak CNC -broušení -tepelné zpracování -chemická úprava povrchu -montážní práce -kontrola kvality -galvanická povrchová úprava kovů -lisování.

Služby: - kovovýroba - truhlárna - stavební doprava - stavební rekonstrukce domů a bytů - výroba ocelových dveřních zárubní a truhlářských výrobků.

Výroba - obaly - palety - dřevěné přepravní obaly - dřevěné bedny - nadrozměrné bedny - překližkové a OSB bedny - podlážky Služby: - balení - sušení dřeva - impregnace řeziva - ošetření dřevěných obalů - skladování a doprava - návrhy obalů a poradenství - návrhy krovů - zajištění certifikátů.

Prodej: Oleje. - motorové oleje, převodové oleje, oleje pro zahradní a zemědělskou techniku - oleje hydraulické, oleje ložiskové, oleje nízkotuhnoucí - oleje tlumičové, kompresorové, vývěvové - oleje pro kluzná vedení - oleje separační a konzervační - řezné oleje a obráběcí kapaliny. Plastická maziva. - plastická maziva ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalatérské potřeby - sanita - topení - instalační materiál - bojlery - krby - čerpadla. Krbová kamna Dvůr Králové, Jaroměř

Významný dovozce a distributor součástek a elektroniky v ČR. Našimi zákazníky jsou výrobní společnosti, velkoobchodní prodejci i koneční spotřebitelé. 3 divize: - divize elektronických součástek: nabízíme celou škálu aktivních a pasivních součástek až po konstrukční prvky. - divize měřící a drobné elektroniky - divize komponentů a ...

Zámečnictví, nástrojářství.

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Práce: - zámečnické. Výroba: - zámky a kování.

Výroba, prodej: - sáčky a pytle z LDPE, HDPE - sáčky - sáčky jsou o šířce od 80 mm do 1000 mm - pytle o větší šířce musí mít boční sklad, délka pytle může být až 2800 mm - sáčky a pytle jsou se spodním nebo bočním svárem. - MI sáčky Boční svár - šířka libovolná, délka maximálně 800 mm - spodní svár - šířka ...

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí