CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Maloobchod, prodej: - kancelářská technika - kopírky, kopírovací stroje

Výroba: -zámky -kování. Zakázková kovovýroba.

Výroba: -elektromotory, generátory a transformátory.

Montáž, servis, opravy, prodej, údržba, výroba: - telefony, záznamníky, faxy, sekretářské soupravy, náhlavní soupravy - bezdrátové, bezšňůrové telefony - telefonní pobočkové ústředny analogové, digitální, bezdrátové, ISDN, - tarifikace telefonních hovorů, výpisy hovorů, paměťové buffery, software pro sběr a vyhodnocení dat z telefonní ...

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Servis požární ochrany a bezpečnosti práce.

Dřevařská výroba: - dřevěné obaly

Prodej, servis, oprava: -počítače -software -kancelářská technika -spotřební materiál.

Montáž, instalace, oprava, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky.

Opravy, servis: - chladicí, mrazící zařízení.

Zámečnictví: - zámečnické práce - zakázková výroba - prodej hutních materiálů - obrábění kovů.

Přesné CNC soustružení: - kovy - plastické hmoty. Konvenční frézování, závitování, vrtání.

Elektroslužby. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Maloobchod, speciální prodejna. Prodej, servis: -značková chladírenská technika -elektrospotřebiče -elektronika. Oprava: -chladničky -mrazničky. Při nákupu zajišťujeme likvidaci staré lednice.

Servis, montáž: -regulační technika -měřící technika

Gravírování. Výroba: - bezpečnostních klíčů - autoklíčů. Oprava: - zámků a autozámků. Prodej: - zabezpečovacích zařízení.

E - shop: - prodej: - kopírky - skenery, faxy - velkoformátová zařízení - tiskárny aj.

Výroba zámků a kování, kovovýroba.

Oprava, servis: -televizory. Výroba: -elektromotory, -generátory -transformátory. Výroba: -elektrická rozvodná, řídicí a spínací zařízení.

Výroba: - stopkové nástroje: - kolíčkovací vrtáky - redukce pro kolíčkovací stroj - záhlubníky - dlabací vrtáky - frézy - sukovníky - stupňovité vrtáky - vroubkovací kolečka - nástroje pro opracování dřeva. Prodej: - veškeré nástroje pro truhláře.

Oprava, servis: -zemědělské stroje.

Prodej, oprava: -vodní čerpadla-kalová, oběhová, ponorná -vodárny.

Prodej, servis: - Stihl (pily, křovinořezy, rozbrušovačky, vysokotlaké čističe, foukače, nůžky, rosiče), - Viking (štěpkovače, drtiče, zahradní sekačky).