CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Pilové pásy na kov. Prodej, velkoobchod: - obráběcí stroje - nástroje dřevoobráběcí kvalita HSS a tvrdokov - kotouče na lamino - kotouče na řezání hliníku a plastů - stopkové frézy - frézy na okna. Pilové pásy na kov. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

- Počítačky bankovek - Počítačky bankovek REPAS - Počítačky a třídičky mincí - Počítačky a třídičky mincí REPAS - Testery bankovek - Testery bankovek REPAS - Baličky bankovek, mincí - Doplňkový sortiment BT - Elektronické zabezpečení, alarmy

Opravy, prodej: - šicích strojů. Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - profesionální kadeřnické potřeby - kosmetika RYOR - prodej kosmetiky a kadeřnických potřeb - ve stejných prostorách provozujeme solární studio - prostory prodejny slouží také jako administrativní základna internetového obchodu a celé firmy. Další maloobchodní a velkoobchodní prodejnu se stejným ...

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Prodej: - kuchyně - sedací soupravy - dětské pokoje - ložnice - pohovky - stolky TV, konferenční - poličky. Možnost prodeje na splátky. Výroba nábytku na zakázku. Zajištění dopravy zboží až do domu. Služby: - kopírování.

Práce: - obrábění kovů na soustružnických automatech a CNC strojích. Výroba ostatních kovodělných výrobků.

Servis, oprava: - hydraulické stroje - silniční stroje. Výroba a opravy jiných účelových strojů.

Prodej: - počítače - kalkulačky. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů.

Prodej, montáž, servis: - chladicí zařízení - ledničky, mrazničky. Opravy: - chladničky - mrazničky - autoklimatizace.

Prodej, návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů. Nabízíme odborné služby v oblasti zavlažovacích systémů zahrad, veřejných ploch, skleníků, sadů a sportovišť. Používáme profesionální závlahové systémy Toro a Gardena.

Provádí práce: - zámečnické - opravy, servis vozidel, aut.

Dealer firmy VOL. Počítače - servis - přestavby - služby: - software - hardware - počítačové sítě. Připojení na INTERNET. Prodej: - počítače ASTRA - notebooky TOSHIBA, ACER - tiskárny HP, CANON, EPSON -CD ROM - telefony GSM - plánovací systém ADK. Služby: - kopírovací. Recyklace a prodej: - spotřební materiál.

Práce, služby, broušení: - nože, nůžky - frézy, kotoučové pily - brusle - zámečnictví - obchodní činnost.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Opravy dieselových motorů, vstřikovacích čerpadel a jiných součástí: -DELPHI -BOSCH -ZEXEL -STANADYN -MOTORPAL -DENSO -SIEMENS (VDO Continental) Diagnostika vozidel Opravy a renovace motorů včetně strojního obrábění Renovace hlav včetně tlakování Prodej repasovaných a nových dílů Výměnný fond motorů Autorizovaný servise firmy ...

Čištění: - koberců - čalouněného nábytku. Půjčovna: - stroje Kercher.

Zámečnictví, práce: - zámečnické.

Truhlářství, výroba, montáž: - stavební a nábytkové truhlářství - kuchyňské linky - dětské pokoje - vestavěné skříně - dveře - okna - schody - stropní obložení.