SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Bartrosa.cz je český e-shop zaměřený na prodej kování, nářadí, spojovacího materiálu a dalších stavebních komponent. Specializuje se na produkty pro výrobu nábytku a interiérové ??dveře, včetně posuvných systémů, dřevomateriálů, klik, zámků a montážních prvků. Nabízí také široký výběr nářadí (elektrické, ruční, pneumatické) a chemické prostředky, ...

Výroba, prodej: - sekačky. Prodej, maloobchod: - zahradní technika - zahradní traktory - drtiče větví - vertikulátory - zahradnické nářadí - křovinořezy - postřikovače - motorové pily - sněhové frézy.

Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové armatury - regulační a uzavírací armatury - zařízení pro úpravu parametrů páry (chladiče páry) - příruby, potrubní díly, spojovací materiál, ventily - pneumatické a elektrické pohony včetně příslušenství. Výhradní dodavatel: - tepelná čerpadla Ochsner pro Moravu a Slovensko.

Výroba: - stroje s mechanickým pohonem.

Společnost Strojírny a stavby Třinec, a.s. se orientuje na zakázkovou strojírenskou výrobu a také působí v oblasti stavebnictví. Jsme firma s dlouholetou tradicí na trhu a působíme jako člen skupiny Třinecké železárny - Moravia Steel. Dodáváme výrobky, u kterých se podílíme na samotném vývoji, např. brusky na broušení sochoru, bloků či ...

Firma KasCar M+P s.r.o., se sídlem v Dobré 38, se specializuje na prodej náhradních dílů, autodílů a autodoplňků. Nabízí širokou škálu produktů, včetně motorových olejů, filtrů, brzdových dílů, spojovacího materiálu a dalšího příslušenství pro automobily. Zaměřuje se především na vozidla značky ŠKODA, ale poskytuje díly i pro další značky. ...

Společnost RED industry s.r.o. se specializuje na CNC obrábění kovů a plastů, svařování železných i neželezných materiálů.

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - spotřební materiál

ATTRACTIVE PROJECT s.r.o. se zaměřuje na půjčování karavanů a obytných domů a na emitovaní dluhopisů, které poté slouží k nákupu realit nebo výstavbě tzv. tiny house (mini domků).

PRODACON s.r.o. je specializovaný internetový obchod zaměřený na špionážní techniku a zabezpečovací zařízení.

Anglicky-travnik s.r.o. je specializovaný e-shop pro péči o trávníky. K dispozici jsou sekačky, hnojiva, nářadí a servis.

miliardaplus s.r.o. se zaměřuje na prodej nábytku, dekoračních předmětů do interiéru a textilií.

Krayzel instal s.r.o. se zaměřuje na instalatérské práce, tepelná čerpadla, podlahové topení, klimatizaci a zednické práce.

Společnost Valspol a.s. zajišťuje montáž, demontáž, výrobu a servis všech typů hal a ocelových konstrukcí včetně opláštění.

Výroba, montáž, zaškolení, servis: - kompletní vybavení letišť, heliportů - ovládací a monitorovací systémy k zajištění provozu technických zařízení na letišti - regulátory konstantního proudu - kontejnery pro regulátory TCR. Výstavba: - mobilní letiště - heliporty.

Mytí a čištění komunikací. Čištění pozemních komunikací. Zimní údržba - venkovní plochy, cesty, chodníky, cyklostezky. Jarní údržba.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Výroba, montáž, prodej: - školní nábytek - školní tabule - stoly - sedací nábytek, židle, židličky. - kompletní vybavení interiérů - školská zařízení, školy, školky, jídelny - jazykové učebny - multimediální učebny, interaktivní tabule - odborné učebny a laboratoře chemie, fyziky, biologie

Dodávky a montáže strojně technologických zařízení přesuny strojních a výrobních zařízení a linek výroba ocelových konstrukcí zakázková výroba - zábradlí, schodiště, ploty a oplocení Vyhrazená elektrická, tlaková, plynová a zdvihací zařízení včetně zpracování dokumentace. Provozovna: - Frýdek-Místek Staré Město, Jamnická ...

Prodej - stříkací technika - nátěrové laky na dřevo VERINLEGNO Výroba a prodej - brusivo na dřevo EKAMANT

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - elektronické zabezpečovací zařízení Velkoobchod, maloobchod, montáž, e-shop - bezpečnostní kamery - alarmy - kabely - LED svítilny - digitální teploměry, meteostanice

Stolařství. Výroba: - nábytek (ložnice, dětské a obývací pokoje) - kuchyňské linky, kuchyně - schodiště - okna, dveře - podlahy - kancelářský nábytek - zimní zahrady.

Výroba, dodávka: - obalová technika - páskovací technika - lisovací nástroje. Kovovýroba, kovoobrábění: - frézování, soustružení, broušení, svařování, navařování. Povrchové úpravy kovů: - kalení, popouštění, žíhání, cementace, nitridace - zinkování, chromování, niklování, komaxit.