PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Práce: - zámečnické - soustružnické - frézařské - svářečské. Výroba: - garážová vrata - brány - zábradlí - mříže - komínové stříšky - dvířka do udíren.

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Výhradní zastoupení firmy PORTAS,odborný závod PORTAS. Renovace,oprava: -dveře,zárubně,rámy -schodiště,schody -kuchyně. Povrchová úprava: -umělohmotný povrch -originální desing,barvy. Další internetová adresa: -www.portas.de

Zajištění fyzické ostrahy majetku a osob. Instalace bezpečnostních systémů.

Velkoobchod, prodej - balící papír: Výroba dřevěných beden

Výroba, montáž: - plastové nádrže, šachtice montážní. Prodej: - plastové výrobky šachtice. Dodávka: - čističky odpadních vod - ČOV - zemní filtry. Instalaterské topenářské práce. Plynařské práce. Dodávka: - solární systémy. Topenářské práce. Montáž: - kotle, kotlíkova dotace Vrtané studny - studnářství

Služby: - montáž tepelných čerpadel - opravy a servis tiskáren a kopírek - renovace inkoustových a tonerových kazet Maloobchod, prodej, e-shop: - tepelná čerpadla - tonery a inkousty do tiskáren

Výroba: - průmyslové odsávače a ventilátory - komponenty z plechu - briketovací lisy - materiál pro hromosvody. Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál, elektromateriál - svítidla - hutní materiál.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické součástky - odpory - potenciometry - kondenzátory - trimry - optosoučástky - měřící přístroje.

Zámečnictví, výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba a montáž bran, branek a oplocení.

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Výroba beden, sedel, palet, stavebního řeziva atd...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Velkoobchodní prodej, dovoz, import - polská zemědělská technika: - traktory - sněhové radlice, sypače, zametače - žací diskové lišty, skulovače, obraceče - fekální vozy - nakladače.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - brusné nástroje - nástroje pro kovoobrábění, frézování, soustružení - obalový materiál - HDPE a LDPE fólie.

Prodej a servis kancelářské techniky, hardware, výstavba datové sítě www.fajne-koberce.cz - prodej kusových koberců přírodních i umělých materiálů, vše skladem. Prodej - povlečení, závěsy, záclony Bonprix www.maxidobroty.cz - prodej kvalitní čokolády světoznámých značek a sušenek. V nabídce tabulkové čokolády, degustační sady, bonboniéry, ...

Čížek & Ptašek - Ptašek Petr Sviadnov, okres Frýdek-Místek, Moravskoslezský kraj. Prodej, servis, oprava, leasing, pronájem: - manipulační technika, manipulační techniky (vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky, plošinové vozíky, těžké vozíky, kontejnerové nakladače) Linde, Still, Desta, BT, Caterpillar, Zreb Gliwice, Fiat OM Pimespo, Nissan, ...

Výroba, velkoobchod, prodej, export: - chladící zařízení, chladicí a mrazicí skříně, chladicí stoly, saladety, šokovací zařízení, obslužné a přístěnné vitríny - gastro zařízení - konvektomaty - teplé a neutrální vydávací vitríny - plynové a elektrické stoličky - nerezový nábytek, stoly, dřezy, regály, digestoře, vpustě, bezdotyková ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: - ložiska, gufera - upínací pouzdra - ložiskové domky, pojistné matice, podložky, kuličky, válečky a jehly.

Provádíme kompletní úklidové služby pro firmy, instituce, občany i živnostníky. Půjčovna strojů průmyslové čistící a úklidové techniky a prostředků značky Kärcher a další.

Svařování, svářečské práce. Služby: - doškolení, přezkoušení svářečů - kurzy svařování - svářečský dozor.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.