PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dodávka, servis, výroba: - zdravotní technika včetně příslušenství.

Montáž, servis, oprava, rekonstrukce: - plynofikace (čerpací stanice, plynovody) - parní a horkovodní kotle - tlakové nádoby - potrubní rozvody, teplovody Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - kontejnery - garáže.

Prodej: - kamerové systémy, domácí videotelefony, monitorovací bezdrátové systémy, gsm alarmy, alarmy do domu, osobní alarmy, boroskopy, požární hlásiče, hlásiče CO2, atrapy kamer, orientační LED světla, parkovací čidla, couvací kamery s monitorem, autokompresory, autonabíječky, startovací kabely, bezdrátové zvonky autokamery, masážní podložky ...

E-shop: - elektro nářad a nástroje - materiály pro dílnu, dům a zahradu. Zámečnické práce i atypické. Výroba: - klíče i atypické. Prodej, montáž: - okna.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Zpracování statických pevnostních, stabilitních a tepelných výpočtů: - statické posuzování tlakových nádob dle ČSN 690010, EN 13445. Daňové přiznání. Vedení: - daňové evidence. Úklidové práce na stavbách. Drobné bourací práce. Zemní práce: - terénní úpravy. Pomocné práce na fasádách. Pořádá: - veřejné kulturní akce a zábavy - ...

Opravy manipulační techniky, zemních strojů a ostatních dopravních prostředků včetně technických kontrol. Výroba, montáž, opravy ocelových konstrukcí a zdvihacích zařízení včetně revizí. Opravy technologických zařízení v průmyslu. Kovooobrábění.

Prodej, instalace, servis: - digitální radiografie, digitální panoramatické RTG, dentální CT, mikroskopy, intraorální kamery, monitory, počítače, software pro správu snímků.

Dovoz: - motorky - automobily - čtyřkolky - skútry vodní a sněžné - lodě - karavany.

Maloobchod, prodej, e-shop, záruční i pozáruční servis: - výpočetní technika, počítačové komponenty, příslušenství - spotřební materiál - počítače, notebooky - opravy - monitory - skenery, tiskárny, faxy, kopírky - tablety - mobilní internet - instalace karty.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.

Prodej: - vázací prostředky - textilní vázací a upínací prostředky - řetězové vazáky - lana - lanové vazáky.

Servis: - výpočetní a telekomunikační technika.

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Stavební firma. Stavební práce, oprava, údržba: - běžné stavební práce - stavební práce z prefadílců - památky, památkové budovy. Rekonstrukce: - voda, topení, plyn. Řemeslnické práce: - malířské práce (kov, dřevo), malování, malby - natěračské práce, natírání, nátěry - tapetářské práce, tapetování, tapety - klempířské práce, ...

Prodej: - vybavení autoservisů - vybavení pneuservisů.

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Výroba: - ohyby z trubek a profilů - ohýbané profily.

Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce vč. konstrukcí mostních - technologické zařízení a potrubní systémy pro veškerá media vč. provádění souvisejících revizních činností - výpalky z plechu tl. 2 - 50 mm.

Prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - upínací ložiska - ložisková tělesa - ložisková pouzdra - stahováky.

Stolařství. Výroba, prodej: - interiéry - nábytek z masivu - kancelářský nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - schody - dřevěné dveře.

Dodávky, montáže a servis: - kompenzační technika - kouřové klapky - parní a zvukové ofukovače.

Zámečnictví. Instalatérství, topenářství. Montáže, rekonstrukce, opravy: - vodovody a odpady - ústřední a podlahové vytápění. Montáž: - tepelná čerpadla, klimatizace.

Interiérové studio: - kancelářské prostory - vybavení pokojů, ložnic - výplně otvorů, dveří, zárubní - schodiště - kuchyně.