CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej: - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika - brusivo - obráběcí stroje, frézy - tesařské el.nářadí - krby, kamna - pletivo.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Prodej, servis, oprava, E-shop: - zdravotnická technika - veterinární přístroje - stomatologické zařízení.

Dodávka, servis: - náhradní díly na strojní součásti pro strojírenství, těžký průmysl a průmysl stavebních hmot - dodávka náhradních dílů pro doly a důlní techniku (drtiče, hřeblové dopravníky, pásové dopravníky, přírubové potrubí, vzduchotechnika) - kovoobrábění - zámečnická výroba - tváření za studena (lisování, ohýbání, ...

Prodej a servis: - zdravotní a rehabilitační technika.

Zajišťujeme komplexní dodávku materiálu pro průmyslové podniky a výrobní závody

Tvarové dělení plošných materiálů CNC technologiemi. Dělení: - plazmou, plazma - vodním paprskem - plamenem - pomocí horní frézy - frézování, gravírování - řezání materiálu vysokotlakým vodním a hydroabrazivním paprskem.

Prodej, servis, oprava: - profesionální čistící a úklidová technika - vysokotlaké mycí stroje studenovodní nebo s ohřevem - mycí automaty na podlahy - zametací stroje - úklidové a manipulační vozíky.

Výroba: - kotle na biomasu - jednoúčelové stroje - tvarové dělení materiálu - ocelové konstrukce - rozvody vody a odpadu - řezání materiálu na CNC a plazmových strojích.

Velkoobchod, prodej: - obalový materiál.

Prodej, maloobchod: - nábytek. Sídlo firmy: - Včelařská 2087/1a, Karviná - Hranice.

Výroba, velkoobchod: - sáčky na potraviny - obaly - dárkové předměty.

Videoslužby: - svatby - oslavy. Fotoslužby. Fotoateliér.

Prodej, dodávka, montáž: - čerpadla - kotle - solární systémy, sluneční kolektory - topná tělesa. Práce: - topenářské, topenářství - plynařské - vodoinstalatérské, instalatérství - ČOV. Zelená úsporám. Sídlo firmy: - Ostravská 1280/9, Český Těšín.

Řemeslnické práce: - instalatérské práce - topenářské práce - zámečnické práce, zámečník. Dodávka, montáž, instalace, oprava, servis: - plynové rozvody, přípojky.

Kovovýroba, zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - svařování nerez.

Měření: - rozměry, hladina, hustota - sledování toku materiálu - průměr kulatin - defektoskopie. - detekce horkých kovů. Výroba-měřící přístroje: - detektor horkých kovů - bezkontaktní laserový měřič průměrů.

Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové armatury - regulační a uzavírací armatury - zařízení pro úpravu parametrů páry (chladiče páry) - příruby, potrubní díly, spojovací materiál, ventily - pneumatické a elektrické pohony včetně příslušenství. Výhradní dodavatel: - tepelná čerpadla Ochsner pro Moravu a Slovensko.

Výroba, dodávka, montáž: - schody, schodiště - montované, vřetenové, schodnicové, celokovové, kamenné, dřevěné - nerezové zábradlí.

Elektroinstalace domů a bytů. Zabezpečovací, požární, kamerové a přístupové systémy. Komunikační instalace (internetové, televizní pozemní a satelitní). Návrh automatizačních a regulačních systémů. Výroba, rekonstrukce: - rozvaděče - projektová dokumentace - elektrorevize - údržba a servis.