CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výpočty, návrhy, měření: - hluk, vibrace, pružnost, pevnost, aerodynamika v oblastech teplotechnika, teplárenství, energetika, výměníky libovolných konstrukcí a velikostí, topení, klimatizace, větrání.

Výroba, kovovýroba, prodej: - nerezové výrobky - výtahové šachty - zábradlí - vrata, mříže, schodiště. Zámečnictví, zámečnická výroba. Řemeslnické práce: - zámečnické práce.

Kovovýroba, strojírenská výroba: - důlní technika - díly pro závěsné a kolejové lokomotivy - díly pro pásové nakladače - díly pro drtiče uhlí. Kooperace: - díly a podsestavy pro firmy Ferrit s.r.o., Strojferr a.s., Duvas-UNI s.r.o., Ferrcomp a.s.

Dodávka, prodej: - čerpací a teplovodní technika - domácí vodárny - ponorná, kalová čerpadla Oprava, servis: - čerpadla.

Prodej, servis, výroba: - hasičské vybavení - zpracování podkladů a dokumentace v oblasti BOZP (bezpečnost práce a požární ochrana) - hasičské nářadí, automobily - instalace a servis přenosných hasících přístrojů.

Stolařství. Výroba, prodej: - kuchyně na míru, kuchyňské linky - vybavení ordinací, lékáren - dětský nábytek - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Pobočka. Prodej: - pohonné hmoty - oleje.

Výroba, výroba na zakázku, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje - obývací stěny. Řemeslnické práce: - stolařské práce.

Pobočka. Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - stoly - kancelářský nábytek.

Oprava, servis, školení: - obchodní a technické váhy klasické i elektronické, tuzemské i zahraniční. Maloobchod, prodej: - digitální váhy. Elektroinstalační práce.

Výroba, montáž: - betonářská ocel - zámečnické výrobky - vrtání a osazování kotvících trnů - konstrukce mostů - monolitické stavby - chladící věže - tunely - piloty - podchody.

Nástrojárna, brusírna. Prodej, maloobchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí - dřevoobráběcí nástroje - pilové pásy, okružní pily - pilové pásy a pásové pily na kov - brusivo.

Stolařství. Výroba: - nábytek, interiéry - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Práce, řemeslo: - vodoinstalatér - vodovodní přípojky na klíč. Zemní a výkopové práce. Zimní údržba komunikací - odhrnování sněhu.

Výroba, velkoobchodní prodej, servis, oprava: - vysokotlaké mycí stroje - centrální mycí systémy - centrální vysavače - vysavače a čističe koberců, zametače - podlahové mycí automaty - automyčky, autoumývárny - samoobslužné mincovní vysavače (k čerpacím stanicím) - mobilní mycí kartáče.

Oprava, servis - záruční i pozáruční: - chladničky, ledničky, mrazničky. Prodej, montáž: - klimatizace.

Prodej: - elektromotory. Služby: - navíjení, oprava, servis elektromotorů.

Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, kovoobrábění. Výroba, dodávka, montáž: - ocelové konstrukce.

Nerezová výroba - gastronomické vybavení Výroba - zábradlí - nerez Zámečnické práce

Prodej - autorádia Autokarosářské práce Montáž - autorádia Autoservis - příprava na STK - výměna brzdových komponentů Prodej a montáž - alarmy

Kontejnerová doprava Autodoprava - 1 - 5t - sklápěcí a valníková Nátěry Malby Lešenářské práce Stavební firma Klempířské práce Pokrývačské práce Povrchové úpravy ocelové konstrukce, technologické celky, potrubní rozvody, nádrže - mobilní tryskání - žárové stříkání metalizace

Výroba - vrata Kácení stromů - frézování pařezů Pokrývačské práce Zámečnické práce

Likvidace - chladící a klimatizační technika malého a středního chlazení Servis - chladničky - mrazničky Kompletní servis - chladící technika málého a středního chlazení Dodávka - chladící technika malého a středního chlazení Dodávka - klimatizační technika malého a středního chlazení Kompletní servis - ...