SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej, e-shop: - parkovací sloupky a zábrany - pevné, sklopné, vytahovací, výsuvné, okrasné - měřidla délky - počítadla impulsů, otáček - rolmetry, trasoměry - mechanické, digitální. Sídlo firmy: - Akátová 1830, Frýdek-Místek.

Výroba, prodej a servis vzduchotechnického potrubí Provozovna Klimaprodukt a.s., divize výroba: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize servis a montáž: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize prodejně ...

ForteVia s.r.o. zajišťuje v oblasti strojírenství dodávky strojních dílů a investičních celků, a v rámci stavebnictví dodávky jedinečných dřevostaveb.

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Korby Muroň s.r.o. zajišťují svářečské a zámečnické práce.

Činnost: - CNC obrábění, ohýbání: - plast, kov - svářečské práce, svařování.

Elektrické regulované pohony, jeřáby a zdvihové mechanismy, dodávky, servis, inženýring. Zastoupení firem CG Drives & Automation (kdysi Emotron AB), GINO AG, W.GESSMANN GmbH. - frekvenční měniče Emotron řady FDU, VFX, VSA, VSC - sofstartéry Emotron řady MSF, TSA - hlídače zatížení Emotron M20, DCM - brzdné rezistory pro frekvenční měniče - ...

Odborníci na klimatizace, tepelná čerpadla a vzduchotechniku

Servis, oprava, montáž: -průmyslového chlazení -chladicí, mrazicí technika-prodej: -chladničky, mrazničky, klimatizace, chladicí vitríny a boxy, výrobníky ledu -plnění autoklimatizace.

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Strojírenská výroba, kovovýroba: - ocelové konstrukce, části jeřábů, jeřábové díly - pálení - řezání profilů - tryskání - svařování - obrábění - vrtání, soustružení, frézování - povrchová úprava kovů lakováním.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

Prodej - kuchyně - kancelářský nábytek - obývací stěny.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

24 VISION je unikátní systém poskytující řešení pro přesnou a komplexní kontrolu kvality v automobilovém průmyslu, která detekuje chyby a chyby v konfiguraci.

Výroba, strojírenská výroba, kovovýroba, strojní zámečnická výroba, prodej: - důlní stroje a zařízení.

Výroba dřevěných sudů

Velkoobchod, dodávka: - strojírenských náhradních dílů - ložiska - těsnění a klínové řemeny - průmyslová lepidla - oleje a maziva - vrtací nástroje - spojovací materiál, segerové pojistky, ozubená kola, odlitky, řetězy, lineární vedení, pohony, palety, obalový materiál.

Společnost Kovonis Moravia s.r.o. realizuje zakázky CNC výroby strojních součástí a dílů.

Společnost STEEL konstrukt s.r.o. zajišťuje projekci a realizaci ocelových konstrukcí fasádních systémů.

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Firma MKpak s.r.o. je spolehlivým dodavatelem obalů na kosmetiku, farmacii a potraviny.

Výroba, prodej: -sněžná pásová vozidla LAVINA 801 TD-Z HYDROSTATIC, LAVINA PH 1400 D, LAVINA PL 1000, 02 -skládací kovové palety, nástavce na palety -pojízdné boxy -víceúčelové kontejnery. Řemeslnické práce: -zámečnické práce, strojní zámečnické práce -kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy -obráběcí ...

Projekce, dodávka, montáž, oprava, údržba, servis, revize: - vyhrazená elektrická zařízení, elektro - měřící a regulační zařízení, MaR

Firma Kovo Třinec, s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí od roku 2000 širokou škálu služeb. V rámci své činnosti nabízí: - personální služby - úklidové služby - údržbu zeleně - stavební práce - pronájem plošiny. Personální služby: Pokud hledáte práci nebo potřebujete zaměstnance, nabízíme vám profesionální komplexní řešení vašeho ...