CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Zámečnictví. Výroba: - zámky, kování.

Výroba, prodej: - dřevěné palety, obaly - dřevěné jednocestné a atypické palety různých rozměrů.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy - kuchyně - pohovky - PC stolky, TV stoly - postele - kancelářský nábytek.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - nábytek, interiéry - sedací soupravy - ložnice, postele - obývací, dětské pokoje - obývací, předsíňové stěny - stoly pod PC - jídelní sety - ratanový nábytek.

Prodej obalových materiálů s víceúčelovým využitím. Velkoobchod, maloobchod, poradenství - stavební, průmyslová, bazénová chemie, chemické přípravky. Výroba šperků.

Provozovna. Prodej, pronájem, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky. Centrála: - Praha, Přátelství 1011/17, tel:267090140.

Autorizovaný prodej, servis, oprava: - registrační pokladny.

Pobočka. Pronájem, půjčovna: - stavební mechanizace - stavební stroje - zdvihací zařízení - plošiny - kontejnery, zařízení staveniště - lešení - generátory, topidla - ruční nářadí - zahradní technika. Sídlo firmy: - V jirchářích 148/4, Praha - Nové Město.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Výroba rozvaděčů nízkého napětí -Inženýrská činnost ve výstavbě -Výroba textilního zboží (kromě oděvů a oděvních doplňků) Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Truhlářství, podlahářství

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a ...

-Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Nakládání s odpady. Odvoz a likvidace opadu: - přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů - likvidace tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Nákup a prodej spotřebního materiálu

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené