PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, distribuce: - generátory ozonu vzduchu O3 Oprava, servis: - zdravotnické prostředky značky BIOSYNCHRON

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - papírové obaly pytle, sáčky, tašky.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Práce: - elektroinstalační, elektrikářské. Oprava, montáž, revize: - hromosvody - elektrické nástroje, nářadí. Oprava: - jeřáby. Prodej, servis: - el. ruční nářadí.

AM STEEL service s.r.o. realizuje kovovýrobu.

Provozovna. Autorizovaný dealer, prodejce značkové techniky Husqvarna, servis, opravy, půjčovna, pronájem: - zahradní a lesní technika - sekačky, vyžínače, křovinořezy - motorové a pásové pily - foukače, vysavače - sněhové frézy - traktory a ridery - okružní pily, cirkulárky. Sídlo firmy: - Pražmo 166, okr. Frýdek-Místek.

Profesionální čištění a tepování koberců, sedaček, čalounění, matrací, auto sedaček. Půjčovna tepovačů koberců.

Výkup, prodej: - kovoobráběcí stroje a tvářecí stroje.

Firma DK Kovovýroba se zabývá zakázkovou kovovýrobou. Vyrábíme konstrukce pro interiér i exteriér z ocelových materiálů a dalších materiálů (nerezová ocel, hliník) s povrchovou úpravou.

Slaná cukrárna - studená kuchyně - teplá kuchyně - slané dorty, chlebíčky, saláty, mísy, jednohubky - půjčovna gastro zařízení

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Forma provádí povrchovou úpravu materiálu tryskáním. Provádí tryskání suchým ledem a pískování. Zajistí povrchovou úpravu strojů a konstrukcí.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - ocelové haly - demoliční a bourací práce - inženýrské sítě Nákladní autodoprava

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Společnost ND TRUCK-FM s.r.o. provozuje eshop s náhradními díly do aut, nákladní auta a pracovní stroje.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Výroba, oprava, servis, montáž, prodej: - antikorozní dřezy - regály, skříňky - pracovní stoly, pulty - velkokuchyňské a velkoprádelní stroje - zařízení pro prádelny a gastronomii.

Zaměřujeme se na zahradnictví a zahradnické práce: - kompletní realizace okrasných zahrad okolo rodinných domů a firem - dlouhodobé i krátkodobé údržby soukromých zahrad, areálu firem a zeleně - střešní zahrady - profesionální automatické závlahové systémy - výsadba údržba veřejné zeleně.

Společnost GASTRO QUICK s.r.o. zajišťuje prodej italské kávy Bazzara, Lazzarin, dále prodej velkokuchyňského zařízení. Realizují projekty kuchyní a barů, nerez výroba na míru a opravy kávovarů profesionálních i domácích značek.

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat