SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pobočka. Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - elektrická požární signalizace EPS - bezpečnostní a monitorovací kamerové systémy CCTV - informační kabelážní systémy LAN.

Společnost Hrušatop s.r.o. provádí montáž ústředního a podlahového vytápění, tepelných čerpadel, plynových kotlů, elektrokotlů a ohřívačů vody.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Prodej, servis, opravy, E-shop: - balicí vakuové komorové stroje - fólie do termoformovacích vakuových linek - vakuové sáčky - bezkomorové baličky - mřížkované sáčky a rukávy.

Výroba, prodej: - náhradní díly pro strojírenská zařízení i kolejová vozidla. Dodávka: - svařované konstrukce - ozubená kola - ocelové konstrukce včetně dílů pro důlní techniku. Lisování oceli.

Výroba, projekce, montáž: -ocelové konstrukce a technologické celky. Služby: -ohybání plechů do síly 30 mm.

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - kuchyňské linky na míru - pokojové a obývací stěny - kancelářský nábytek - ložnice - atypický nábytek na míru - vestavěné skříně.

Výroba, montáž, servis, velkoobchod: - vybavení hotelů, restaurací, barů, provozoven - nerezový nábytek - gastro zařízení.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Jádrové vrtání 12-1200mm, řezání, frézování, broušení a leštění betonu

Výroba a zpracování: - pila, dřeva, dřevo - stavební řezivo, střecha, střechy (hranoly, fošny, latě, desky, trámy) - stolařské řezivo - plotové desky - štípané palivové dříví, dřevo - palety. Autodoprava: - speciální doprava kulatiny. Služby: - broušení pil, pily, fréz, frézy - sušení řeziva, dřeva - štěpkování větví, odkorů ...

Prodejna. Prodej: - stavební a stolařské řezivo (hranoly, fošny, desky, latě). Služby: - broušení pily, frézy - sušení dřeva.

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.

Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.

Výroba, kovovýroba, dodávka, prodej, montáž: - střešní a světlíkové systémy, obloukové a sedlové světlíky - RWA systémy. Projekční návrhy, výroba, komplexní dodávky: - ocelové konstrukce, fasády a střechy. Dodávka, montáž: - hliníkové, plastové a ocelové okna, dveře - vratové a protipožární systémy. Stavební zámečnictví. Projekce, ...

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety

Maloobchod, velkoobchod, prodej, distribuce, e-shop: - vlasová kosmetika - potřeby pro kadeřnictví, kadeřnické pomůcky - nůžky - nábytek a vybavení kadeřnických salónů.

STROJPARTS s.r.o. je společnost, která se zabývá dodávkou náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky, stavební a zemědělskou techniku. Nabízí široký sortiment kvalitních dílů pro různé značky a typy strojů, jako jsou Caterpillar, JCB, Volvo, Komatsu, Liebherr, Takeuchi, Locust, Bobcat a další. Mezi hlavní produkty patří: -podvozkové díly ...

Společnost MILATA TECHNOLOGY s.r.o. realizuje stavební, lesní a komunální činnost, práce se svodidly. Firma má bohaté strojní, nástrojové a technické vybavení pro vysokou kvalitu služeb.

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Stolařství René Košťál vyrábí nábytek na zakázku z lamina, masívu a dýhy. Přejete si novou kuchyňskou linku, vestavěné skříně, nábytek do ložnice, dětského či obývacího pokoje? Potom se na nás neváhejte obrátit. Dále Vám dle Vašich představ vybavíme kancelář, prodejnu i zajistíme nábytek do škol. Neváhejte nás kontaktovat.

Společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. dodává ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, branky, venkovní krby, obklady, dlažby, valouny a výrobky z umělého i přírodního kamene. Do interiéru u nás najdete funkční a moderní kancelářský nábytek. Sídlíme ve Frýdku-Místku, s dobrou dostupností z Ostravy a dalšího okolí, provozujeme ...