PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, dodávka, montáž, opravy, servis, revize, rekonstrukce, modernizace: - výtahy - osobní, nákladní, lůžkové, evakuační - plošiny pro přepravu imobilních osob - nákladní plošiny - vyhrazená zdvihací zařízení s trakčními, hydraulickými nebo řetězovými pohony.

Prodej: - manipulační technika - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis: -systémy označování, automatická identifikace zboží -průmyslové tiskárny: -termo tiskárny, termotransferové tiskárny -software pro tiskárny -tiskové hlavice a příslušenství pro tiskárny CITIZEN CLP -příslušenství: -vnější navíječe, aplikační kleště -tiskárny etiket ...

Prodej: - přípravky na odstranění graffiti, žvýkaček, nálepek. Služby: - odstraňování graffiti - zabezpečování ploch před vylepováním plakátů, letáků, ežádoucí reklamy - odstraňování žvýkaček aj.lepidel.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, poradenství, e-shop, internetový obchod: -výpočetní technika a software, příslušenství -cartridge -tonery -CD obaly. Prodej: -repasovaná technika. Prodej na splátky, protiúčet.

Velkoobchod: - čistící a úklidové prostředky - obalový materiál.

Elektromontážní práce, elektromontáže. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Zámečnické práce, zámečnictví. Veškeré stavební práce.

Prodej, maloobchod: - regály, náhradní díly k regálům - kovové skříně HUP.

Výstavba, stavební firma: - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce. Práce: - zednické - obkladačské, dlaždičské - instalatérské - zámečnické - klempířské, pokrývačské - liniové stavby pro kabeláže.

Maloobchod, prodej, servis, oprava, montáž: - chladící a mrazící technika - průmyslové chlazení - klimatizace.

Prodej, e-shop, půjčovna: - nářadí - zahradní technika - stavební mechanizace

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Velkoobchod, prodej, mezinárodní obchod: - obalový materiál - láhve pro nápoje a PET - pivní, vinné, spiritusové, sektové - uzávěry lahví. Sklad: - Hnojník 99.

Prodej, oprava, servis, poradenství, projektové vybavení: - kutilské nářadí - zahradní technika.

Pobočka. Prodej, maloobchod, oprava, servis: - zahradní technika MOUNTFIELD - sekačky - zahradní traktory - kultivátory - řetězové pily, křovinořezy, nůžky, štípačka dřeva - bazény - sněhové frézy.

Poradenská činnost - v oblasti vyskokozdvižných vozíků Prodej a opravy - manipulační technikyoprava - vozíky i polské výroby - vysokozdvižné vozíky - servisní opravy - dílenské opravy - technické prohlídky - revize a montáž LPG Nákup - vysokozdvižné vozíky Servisní a dílenské opravy

Servis a opravy starší regulační a měřicí techniky, přístrojů a strojů, elektrických kotlů.

Opravy, servis - manipulační vozíky ZREMB GLIWICE, DESTA, RAK SUCHEDNIOW, OSTROWEK

Náš autoservis provádí opravy všech vozidel 24 hodin denně! Autoservis, autoopravna:NONSTOP 24.hod. - osobní a dodávková vozidla - zemědělská technika - lesní technika - komunální technika - stavební technika - prodej náhradních dílů. Generální opravy: - motory - hlavy motorů všech typů - turbodmýchadla všech ...

Výroba a distribuce obalů z papíru, lepenky a voštinových desek. Krabice, papírové palety, domečky pro panenky, Tepelné tvarování polystyrenové pěny do základních geometrických tvarů /hranoly různých rozměrů/

Strojírenská výroba - výroba pružin a tvarovaných drátů

Výroba, prodej: - armované hadice. Dodávka, montáž: - sluneční kolektory - tepelná čerpadla - výměníky pro odpadní teplo. Zámečnické práce, zámečnictví, montáž: - bezpečnostní dveře a zámky, mříže.

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - zahrada - elektro.