PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Revize požárních klapek. Montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení.

Výroba, distribuce: - vitrážové sklo, skleněné vitráže. pískovaví skla a drobných předmětů. Truhlářství, stolařství. Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: -nábytek a kuchyně na míru, kuchyňské linky, vstavěné skříně, kancelářský nábytek

Revize: - vyhrazených elektrických zařízení a elektrospotřebičů Montáž a servis: - elektroinstalace - klimatizace - chladicí techniky.

Stavební a instalatérské práce Dodávka a montáž plynových kotlů Svářečské práce Elektroinstalační práce Služby hodinového manžela Stavby na klíčrekonstrukce - byty - rodinné domy Zámečnické práce

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické látky a přípravky pro výrobu paliv a maziv.

Výroba, dodávka a montáž: - brány. Výroba, dodávka a montáž: - kovové oplocení pro obytnou, občanskou, firemní a průmyslovou zástavbu - bezúdržbové kovové a plastové ploty. Povrchové úpravy.

Toner-servis Renovace laserové a inkoustové tiskové kazety. Prodej, pronájem, e-shop: - tiskárny, kopírky a faxy.

Prodej, oprava, servis, bazar: -váhy a příslušenství: -Obchodní a etiketovací -Technologické - kontrolní -Expediční a etiketovací systém -Počítací -Můstkové -Visuté jateční -Podlahové vážící jednotky -Jeřábové -Nájezdové -Mostní automobilové váhy -Nástěnné -Paletové váhy -Paletové vážní vozíky -Vážní indikátory ...

Oční optika: - sportovní (také značka Adidas), - dioptrické - sluneční - plavecké - multifokální. Filtry na PC, TV, proti UV záření. Roztoky na kontaktní čočky.

Prodej Nové a použité stroje všech typů pro zpracování plastů, kovoobráběcí, dřevoobráběcí, laserové, plazmové, CNC Servis - použité stroje všech typů dřevoobráběcí Prodej a servis - vstřikovací lisy - vyfukovací stroje - extrudery na plasty - periferie pro plasty Servis - použité stroje všech ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: - čerpadla - kompresory - armatury - pojistné a uzavírací ventily - měřící přístroje pro autocisterny - nevýbušné elektromotory.

Nabídka montovaných ocelových konstrukcí pro stavby rodinných domů, nástaveb, garáží a komerčních a průmyslových objektů. Prodej, maloobchod, velkoobchod.

Portál dispečink.com umožňuje rychle a jednoduše vyhledat nebo nabízet pronájem stavebních strojů. Vybírat můžete z široké nabídky nabízených strojů s přímým kontaktem na jejich vlastníky. Majitelé stavebních strojů mají díky bezplatné inzerci možnost získat mnoho nových zákazníků bez investic do reklamy.

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - skříně - pergoly - terasy.

Prodej - manipulační technika Prodej - zdvihací technika E-shop - výrobky chráněné dílny (patchwork, pouzdra na notebooky, masážní stroje, přírosní kosmetika, ...)

Montáž - evakuační a zabezpečovací systémy - ozvučovací technika - elektroinstalace Opravy - audiotechnika -servis evakuačních systémů DEXON/JEDIA Revize - elektrická zařízení ČSN 33 1600 ed2 - evakuační systémy ČSN EN 60 849 Ozvučení - interiéry - exteriéry

Výstavba: - přístřešky - altány. Zateplování budov. Půjčovna: - lehké stavební stroje - nářadí. Zakládání staveb. Stavební činnost: - rekonstrukce.

Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.

Velkoobchod, prodej: -elekrické ruční nářadí: -NAREX, BOSCH, PROTOOL -nástroje-frézy, vrtáky -železářství -kotvící technika FISCHER. Pobočka: -Ostrava, Cihelní 2568/83, tel: 596622127.

Prodej, instalace, servis: - zdravotnická technika - přístroje pro stomatologické ordinace a dentální laboratoře.

Autobazar nákladních vozidel, stavebních a zemědělských strojů a autobusů. Prodej použitých náhradních dílů. Autoservis.

Velkoobchod, e-shop: - pokladní systémy - elektroinstalační materiál - svítidla.