PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Výroba, dodávka, rozvod: -teplo, teplá voda. Provozování: -sportovní areál -krytý bazén-tel.:596 585 590 -letní koupaliště-tel.:596 572 695 -hotel Sport-tel.:596 585 611 -zimní stadión-tel.:596 585 652. Údržba: -místní komunikace.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - jízdní kola - šicí stroje.

Prodej, servis, oprava, repase: - manipulační technika BALKANCAR, CLARK BT, DESTA, EUROTRON - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky.

Prodej, montáž: - zabezpečovací systémy - vstupní identifikační systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy.

Dovoz a prodej: -vysokopevnostní řetězy, řetězové spojky a kombajnové nože Fasing.

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Stavební firma, stavba: - průmyslové a inženýrské stavby - demolice - bytová výstavba. Pronájem: - stavební a manipulační technika.

Odstraňování vad panelových domů. Rekonstrukce-historické a občanské objekty. Výškové stavební práce. Sešívání prasklých panelů. Kotvení: -atiky dle vlastního užitného vzoru -konstrukcí upevňovacím systémem Fischer. Sanace lodžií a reprofilace defektů. Opravy dilatačních spár. Výroba: -ocelových zavěšených balkónů a jejich ...

Nákup, prodej, velkoobchod, skladování: -paliv a maziv. Nakládání s odpady. Reklamní činnost a marketing.

Výroba, instalace: - systémy pro vyhodnocování pohybu vozidel ECHOTRACK. Prodej GPS, navigace.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Ovulační testy, těhotenské testy, výhodné sady ovulačních a těhotenských testů s dárky a bonusy, drogové testy (testy na přítomnost drog) srdeční markery, nádorové markery, testy infekčních onemocnění. In-vitro diagnostika See Now pro laboratoře, lékaře a pacienty.

Servis, výkup, prodej notebooků, počítačů, náhradní díly pro notebooky, výkup notebooků Orlová, Ostrava, Havířov, Karviná, moravskoslezský kraj, opravy pc, notebooků, reinstalace systémů, prodej pc sestav, výkup notebooků, počítače, notebooky

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Dodávka, montáž: -technologická zařízení -ocelové konstrukce -montáž hydraulických zařízení.

Oprava, servis: - šicí stroje. Broušení, brusičské práce: - nože, nůžky - řetězové, motorové pily.

Oprava, servis. -elektrospotřebiče. Prodej elektického nářadí NAREX, PROTOOL. Převíjení elektromotorů, elektromotory. Prodej motorů, motory SIEMENS DUTCHI. Prodej elektrického nářadí a elektrospotřebičů značky ETA. Oprava servopohonů. Revize ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600. Opravy elektrických spotřebičů: -vrtačky, brusky, ...

Prodej, e-shop: - počítače, PC - hardware - notebooky - dalekohledy - kopírky - kancelářská a výpočetní technika - fotoaparáty.

Prodej, export, oprava, servis: - vojenská technika - transportéry - motory - náhradní díly.

Dodávky, prodej, montáž, servis, oprava: - kancelářská technika.

Dodávka, prodej, montáž, autorizovaný dealer, oprava, servis: - kancelářská technika KONICA MINOLTA.

Kovovýroba: - svařované ocelové trubky a profily - válcované ocelové profily otevřené C, U, L - speciální válcované profily. Podélné a příčné dělení - ocelové pásy.