SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrobu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Dodávka a montáž - automatické brány Stavba - oplocení Pokládka - zámkové dlažby Veškeré zednické práce Montáž - světlíky

Dovoz: - nábytek z masivu - dubový nábytek - kožené sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - jídelny - nábytek pro hotely, kanceláře, restaurace.

Prodej veškerého sortimentu pro oplocení domov, bydlení, zahrady, průmysl, zemědělství Stavba a montáž: - ploty pvc, dřevěné, plastové, kované, drátěné ZN. - brány - branky - vrata - okrasné mříže - oplocení Kované výrobky, umělecké kovářství, kované ploty. Zámečnické práce Svářečské práce

Ing. Viktor Fukala provozuje shop minipivovaru, kde poskytuje k prodeji příslušenství pro minipivovary - slad, chmel, pivní koncentráty, domácí kvasnice a další.

Nabízíme profesionální kosmetické produkty, odborná školení, přístroje a podporu pro váš úspěšný kosmetický salón, záruční i pozáruční servis kosmetických přístrojů. Provozujeme školící centrum pro Mezoterapii bdr Dermalift, Chemické peptidové peelingy Ekseption a kosmetickou profesionální značku do kabiny FUSION a BDR. Jsme distributorem ...

Společnost KlimaSolve s.r.o. je přední odborník na montáž vzduchotechniky v České republice. Firma je známá svou oddaností kvalitě a odbornými znalostmi. Specializuje se na průmyslové a komerční projekty, kde poskytuje komplexní služby od návrhu až po montáž, údržbu a servis vzduchotechnických systémů. Jejich cílem je nabízet kompletní řešení, ...

Firma Pergolas.cz se specializuje na výrobu a instalaci bioklimatických pergol a terasových střech. Nabízejí řešení na míru, která kombinují moderní technologie s vysokou kvalitou a estetickým designem.

Vývoj, konstrukce, výroba, dodávka, montáž, export: - pojistná, protivýbuchová zařízení - pojistné membrány, protiexplozní pojistky - ochrana technologií, kde se nacházejí prachovzdušné výbušné směsi, membrány.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Prodej, montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - EZS - alarmy - bezdrátové, hybridní i drátové systémy - hlásiče požáru, úniku plynu a vody - kamerové systémy. Sídlo firmy: - Šlikova 403/16, Praha - Břevnov.

Standmar nabízí vybavení do Vaši dílny, kanceláře i skladu.

Rádiový, telefonní, GSM, GPRS, SMS, LAN pult centrální ochrany, vysílač, komunikátor EPS, ochrana a zabezpečení domu, požární PCO, mobilní rádiové sítě, telemetrické přenosy dat. Výrobce a provozovatel ONI systému. Sledování, monitoring a střežení vozidel a mobilních objektů, detekce nehody, kombinované GPS, GPRS a rádiové vyhledávání ...

Luděk Wrona zabezpečuje zámečnické práce.

Firma BASE IC, s.r.o. v Havířově již od roku 1997 působí v oblasti izolací staveb, výroby a montáží ocelových konstrukcí, opláštění budov, montáží světlíků a pokládky střešních systémů. Hydroizolace - izolace střech včetně kompletních oprav střešních konstrukcí a klempířských prací - hydroizolační materiály od předních světových výrobců - ...

Hledáte společnost, která je synonymem pro technické znalosti, kvalitu a tradici v oblasti plochých střech a zateplování budov? MADT a.s. je vaše odpověď. S více než 31 lety zkušeností a sídlem na adrese Slezská 950, Orlová - Poruba, MADT a.s. je lídrem ve svém oboru. Nabízíme špičkové řešení pro ploché střechy, včetně gumových střešních fólií ...

Společnost Rychlá Ruka s.r.o. z Brna s pobočkou v Ostravě zajišťuje nákladní dopravu pomocí auta s hydraulickou rukou, který usnadní převoz a manipulaci se stavebním či ocelovým materiálem. Provádíme montážní práce skleněných výplní a převoz stojanů se sklem.

Zabýváme se prodejem a pronájmem elektrocentrál po celém území České republiky.

Společnost MAT Bohemian CZ, s.r.o. provádí demontáž všech typů ocelových objektů a obchodem s ocelovým šrotem a barevnými kovy.

Na kompletní dodávku a realizaci vybavení prodejen se již několik let specializuje firma intaPLASTIC s. r. o. V našem širokém sortimentu naleznete vysoce kvalitní výrobky v dostupných cenových relacích.

Výroba: -obaly z plastu, zpracování plastu: -kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky. Technologie výroby: vstřikování, vyfukování, vstřikovyfukování i vstřikovyfukování s natahováním.

Společnost Ploty Grygar s.r.o. zajišťuje zámečnickou zakázkovou výrobu - brány, branky, kování, schodiště, konzole a držáky, speciální konstrukce, garážové vrata. Vyrobíme Vám dle Vašeho návrhu ploty, z kvalitních materiálu, které vydrží, ať už betonové, dřevěné kovové a další.

Revize-opravy-nákup a prodej hasících přístrojů a tlakové zkoušky nástěnných a zemních hydrantů.

Výroba obalů pro potravinářský a farmaceutický průmysl: - obaly z plastu, zpracování plastu: - kapátka, odměrky, oční vaničky, uzávěry, plastové lahvičky, lékovky.