PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Technické služby. Komunální služby. Správa a údržba: - veřejné komunikace - veřejná zeleň - veřejné osvětlení - dopravní značení. Svoz a likvidace komunálního odpadu. Elektromontážní a zámečnické práce. Pohřební služba ARON.

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Projekční a konstrukční kancelář: - schodišťové systémy ADACO. Výroba, montáž, prodej, maloobchod: - schodiště, schody, zábradlí, balkony.

Montáže, rekonstrukce, opravy, servis, revize, prohlídky: - výtahy.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál - tiskárny, notebooky, monitory, televize, projektory, faxy, kopírky, skenery.

Výroba - zdravotnictví: - vata a obvazový materiál - jednorázové zdravotnické prostředky - zdravotnické přístroje a zařízení, chirurgické a ortopedické pomůcky. Barrier - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, ústenky, incizní fólie. Klinidrape - sety, roušky, operační pláště, operační čepice, oblečení, návleky na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - kancelářské potřeby, zboží - papír - školní potřeby - spotřební materiál - kancelářská technika - kancelářský nábytek - pracovní pomůcky, úklidové prostředky, drogerie.

Monitorování a sledování vozidel. Vývoj, výroba a distribuce: - elektronické systémy pro silniční a kolejová vozidla - vyhodnocení spotřeby pohonných hmot.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj.

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Stolařství, stolařské práce. Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - nábytek - školní nábytek - kuchyňský nábytek. Návrhy interiérů. Příprava materiálu pro kutily, formátování dřevoplošného materiálu a možnost olepování hranami ABS.

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavné (vestavěné) skříně - komody - kancelářský nábytek. Truhlářské práce.

Voda, topení, plyn. Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla.

Oprava, servis, montáž, revize: - zdvihací zařízení - jeřáby, výtahy, eskalátory.

Kovovýroba. Sériová výroba: - řezací a chladicí trysky pro hutní podniky - strojní součásti a díly. Strojní obrábění kovů.

Zámečnické práce, zámečnictví: - speciální mříže do žákovských šaten - výroba - ploty, vrata. Instalatérské práce, instalatérství. Topenářské práce. Kompletní montáž topného systému.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy: - RD, byty, chaty, kanceláře, firmy - bezdrátové systémy.

Stolařství Výroba: -kancelářský nábytek, pracovny -kuchyňské linky-moderní, klasické -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -police -předsíně -vinotéky -vybavení prodejny, prodejen -nábytek do garáže -pracovní desky: -klasické -kamenné -postele, skříně, komody a stolky -stoly, police, skříňky -dveře ...

Prodej: - laboratorní přístroje - referenční materiály - spotřební materiály - laboratorní nábytek a potřeby - zařízení na odběr a úpravu vzorků - provozní analytické přístroje - detekční soupravy - technologické aplikace mikrovln - testování geneticky modifikovaných organismů - přístroje pro klinickou biochemii - semináře a kurzy, ...

Filtrační technika: - čističky vzduchu - pračky vzduchu - zvlhčovače - odvlhčovače - topidla - filtrace vody - kuřácké kabiny.

Montáž, opravy, revize: - zdvihací zařízení.

Výroba: - chladící zařízení - větrací a klimatizační zařízení.

Školení: - zaměstnance v BOZP a PO - vyhodnocování pracovních rizik - vedení dokumentace BOZP a PO - revize elektrozařízení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis, výměna: - zahradní a lesní technika (profi, hobby) - sekačky (strunové, rotační) - struny do sekaček, náhradní nože - traktory, traktůrky - pily - strunové kosy - náhradní díly. Zastoupení značek: - DOLMAR, STIGA, TECUMSEH. Zahradnické práce: - sekání a úpravy zahrad a porostu křovinořezy.