SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
KOVPAL s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Stolařství. Výroba: - kuchyně - postele - kanceláře - komody - skříně - stoly - botníky - poličky.

Internetový obchod, e-shop: - počítače - notebooky - příslušenství k PC - pokladní systémy, EET - televizory - spotřební elektronika.

Realizace a rekonstrukce - tesařské práce - dřevostavby - altány - pergoly Realizace a rekonstrukce - schody - garáže - dřevostavby

Internetový obchod, eshop, prodej: - policové regály - rudly, transportní vozíky - žebříky - stojany na kola, na dřevo - stavební kozy - kovový nábytek - barvy na kov, zinek - základní, vrchní.

Společnost SUDER TOOLS s.r.o. zajišťuje strojní CNC výrobu.

Firma Mazdex se sídlem v Orlové provádí veškeré instalatérské, topenářské a plynařské práce. Poskytne montáž solárních panelů, slunečních kolektorů a kotlů, kde vám vyřídí dotaci - Zelená úsporám. Firma vám nabídne komplexní služby v oboru voda, topení a plyn od vypracování cenové nabídky, objednávky, dodání materiálů až po celkovou montáž, ...

Prodej: - úklidová chemie - úklidová technika - dezinfekce

Provozovna. Dodávky vybavení pro autoservisy: - vyvažovačky - geometrie - klimatizace - generátory dusíku. Výroba: - vyvažovací závaží - zvedací plošiny pro pneuservisy.

Stolařství, výroba: - kuchyňské linky - obývací stěny - dětské pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Zámečnictví, kovoobrábění, zednictví. Zámečnická výroba, zámečník: - dveře - ocelová vrata - ploty - zábradlí - přístřešky - kovové schodiště - branky, brány (pojezdové) - mříže. Výrobky ze železa, železo. Automatické kotle. Termo-tech. Výhradní dovozce značky Termo-tech, kotle AUTINA. Zprostředkování: - kotlíková dotace ...

Činnost: - vývoj a výroba elektronických systémů - vývoj a výroba měřících systémů pro nedestruktivní zkoušky ocelových lan (defektoskopická kontrola), - tvorba softwaru pro snímání, ukládání a analýzu naměřených dat.

Činnost: - úsporná LED světla a osvětlení - regulace vytápění - zabezpečení - GSM

Projektová činnost: - zpracování průkazu energetické náročnosti budov PENB - zpracování základního konceptu projektu - stanovení nákladů na projekt - vypracování projektové dokumentace - zajištění stavebního povolení včetně vyjádření stanovisek dotčených orgánů - výkon stavebního dozoru - výkon činnosti autorizovaného inženýra - výkon ...

Prodej, montáž, servis, opravy: - klimatizace - vzduchotechnika - MaR - měření a regulace. Rekuperace.

Kovovýroba - CNC zpracování plechů - práškové lakování - komaxit - montáž, balení, expedice

Výroba z nerezu - nerezové zábradlí, branky, poštovní schránky - nerezové pracoví stoly, výčepní stoly, mycí stoly - kompenzační a cvičební pomůcky z nerezu.

Společnost MICHEJDA safety s.r.o. Vám poskytne kompexní služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany včetně bezpečnostního a pozemního značení.

Askocad s.r.o. VÝKRESOVÁ POHOTOVOST konstrukční kancelář zabývající se reverzním inženýrstvím: - Reverzní inženýrství - Spektrální analýza - Konzultace a poradentství - Digitalizace tištěných archivů - Výroba Produkty a služby: - Dokumentace skutečných stavů - Nákresy nových dílů - Překreslování tištěných archivů - 3D scanování - ...

Výrobca PET obalů - plastové láhve - plastové uzávěry.

Práce: - zámečnické - drobná údržba bytů a domů - údržba zahrad - hodinový manžel.

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, sklad: - armatury a baterie - čerpadla - sanitární keramika, vany, sprchové kouty - topenářský a vodoinstalatérský materiál - stavebniny. Sídlo firmy: - Nádražní 916/11, Karviná - Fryštát.