PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
E-shop IMdily.cz má v sortimentu: - autodíly, autopříslušenství - motorové oleje - autobaterie.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - stroje pro čistírny a prádelny

Radana Walachová poskytuje služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO)

Našim cílem je poskytnout Vám komplexní služby v oblasti informačních technologíí, které zahrnují servis výpočetní techniky, vývoj webových aplikací, poradenství, správu sítí a mnohé další.

Prodej, servis, repase, oprava: - manipulační technika - vysokozdvižné, nízkozdvižné vozíky, plošinové vozíky - opravy většího rozsahu na specializované dílně - repase vysokozdvižných vozíků dle požadavků zákazníka. Servis značek Linde, BT, Toyota, Jungheinrich, Desta, HC, Fiat, Balkancar, Huster, Caterpillar. Dodávka, prodej: - náhradní ...

Dalibor Řečinský zajišťuje veškeré zdvíhací zařízení a vázací prostředky pro manipulaci s břemeny; ocelová lana, textilní úvazky, vysokopevnostní řetězové úvazky

Prodej, e-shop: - zahrazovací sloupky - reklamní stojany - venkovní vitríny - závěsné vitríny.

Navrhujeme bezpečnostní systémy, které zajišťují ochranu majetku a osob. Poskytujeme služby fyzické ostrahy objektů, převozy cenin a osobní ochrany. Instalujeme a servisujeme poplachové zabezpečovací a tísňové systémy, kamerové systémy, protipožární a přístupové systémy. Provozujeme pult centralizované ochrany.

Technika: -měřící, měření -regulační, regulace. Činnost: -MaR, řízení technologických procesů -projekce, programování a dodávky řídících systémů -komunikace, přenos dat -komplexní manoservis -dodávky předávacích stanic a plynových kotelen.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

Společnost AMBIS GROUP s.r.o. poskytuje služby v oblasti obalového materiálu, hygieny, elektra, železářství, kovovýroby a další.

Dodávka: - dávkovače pro prádelny a myčky nádobí - automatické i mechanické dávkovací systémy - směšovače s vodou

Společnost MILKAS GROUP s.r.o. je stavební firma, zajišťuje stavební práce, kovovýrobu. Nákladní doprava.

Svářečské a zámečnické práce - výroba a montáž: schody, mříže, zábradlí i atypické výrobky.

Zámečnické, svářečské a montážní práce. Výroba: - z ocelové konstrukce pro průmyslové i stavební účely - plošiny - plotové systémy - zábradlí - stříšky - schody.

Potřebujete vyřešit vzduchotechniku a průmyslové chlazení od A do Z? Klimatizace a vzduchotechnika - 3K Air Mont je firma zabývající se projekcí, kompletními dodávkami, instalacemi a oživováním celků vzduchotechniky, včetně chlazení, topení a regulace. Návrhy a projekty vzduchotechnických zařízení provádíme především pro vlastní akce. ...

Prodej, e-shop: - stavebniny - zahradnické potřeby Řemesla: - umělecké kovářství - dokončovací práce z přírodního kamene

Dodávka, prodej: - obalový materiál - potravinářský průmysl - víčka - papírové kelímky - hliníkové dózy k balení paštik, pomazánek, krémů - hliníkové fólie pro farmaceutický a potravinářský průmysl - TOPPER - Y - převlečené transparentní plastové víčko uzavřené AL víčkem tepelným přivařením - stroje a zařízení pro potravinářský ...

Prodej, distribuce, výroba: - luxusní nákupní tašky - spotřební obalový materiál - svačinové tašky - sáčky na odpad a pytle - obalové materiály. Sklad: - Polanecká 803/72, 721 00 Ostrava - Svinov - tel.:596964417, 596967897.

Společnost ZÁMECKÝ DVŮR s.r.o. zajišťuje údržbu zeleně, čištění komunikace, rizikové kácení další podobné činnosti.

Stavebně - montážní činnost, kusová strojní výroba, ocelové konstrukce

Mabu Elektro zajišťuje výrobu rozvaděčů, elektropřípojky, hromosvody, podlahové topení, kompletní elektroinstalace, ale i prodej komponentů do rozvaděčů, pohony vrat a brán. Provoz půjčovny staveních strojů.

Výroba, zpracování, činnost: -strojní a třískové obrábění na jedno a vícevřetenových soustružnických automatech a dokončovacích strojích -vyrábíme rotační dílce ve větších i menších sériích, válcování závitů v délkách od 5 do 100mm, drážkování šroubů a vrtání otvorů do průměru 40mm.

Společnost BIOTTER PHARMA s.r.o. má na svém eshopu k prodeji zdravotnické přístroje a přípravky z dermokosmetiky.

Služby ČSAD Havířov a.s.: OSOBNÍ DOPRAVA - městská, příměstská hromadná doprava, - smluvní doprava (např. firemní), - pronájem autobusů - zájezdy, - cestovní kancelář 3ČSAD: - pobytové zájezdy Chorvatsko - zájezdy do celého světa - rekreace a zájezdy v ČR - poznávací zájezdy - prodej jízdenek a letenek NÁKLADNÍ ...