SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Servis a prodej výpočetní techniky: - počítače.

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - PC a notebooky - pracovní stanice - servery - storage - pokladní systémy - telefonní ústředny - kamerové systémy. Vzdálená správa sítí, záchrana dat Internet, web hosting, připojení k internetu Výstavba LAN, WAN sítí Realizace WiFi bezdrátové sítě

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Výroba, prodej: -dřevěné skládací metry -svinovací metry -teleskopická měřidla -pravítka -úhelníky -vodováhy mechanické, digitální -stahovací altě -laserové systémy. Reklamní potisk. Sušení: -řezivo, přířezy, palety.

Vše pro šití a vyšívání. Dodávka, prodej: -šicí stroje -vyšívací stroje -žehlící technika -textilní technika -vyšívací software -spotřební materiály -strojní vyšívání.

Servis, opravy, revize: -rypadla Unex, Fusch, O&K, Rexroth, Hydromatic.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Výroba: -elektronické moduly pro vyhodnocování hladin pro tlakové kanalizace -ovládací automatika pro přečerpávací stanice. Dodávka a montáže: -snímače splaškových hladin -ovládací automatika pro tlakové kanalizace -snímače zaplavení sklepů, bazénů -elektroinstalace venkovních bazénů.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Nabízí: - pronájmy pracovních plošin - doprava pracovních plošin - práce s pracovními plošinami.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti při práci.

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.

Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Velkoobchod gastronomických potřeb pro stravovací zařízení a maloobchodní prodejny. Produkty: -nerezové nádobí -nádoby na přepravu jídla -kuchyňské nože.

Prodej, servis, poradenství: - pokladny - kopírovací stroje - kancelářská technika - psací stroje mechanické, elektronické - sčítací stroje - etiketovací kleště. Prodej: - papírové kotouče - termokotouče - barvící válečky - etikety - barvící kazety do pokladen a psacích strojů.

Práce, služby: - oprava a údržba v budovách - elektro, elektrikář - zámečnictví - zámečnické, malířské, natěračské práce - malířství, malování, tapetování - podlahářské práce - nátěry - nastřelovací práce.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Výroba: - dřevěné obaly - palety - rakve. Zámečnické a kovářských prací. Oprava: - zemědělská technika - nákladní automobily.

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.