SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Prodej, servis: -zahradní a komunální technika Agzat, Balcar, Robot, Jonsered, Solo, Alko, Stiga, Lombardini-D, Kohler, Briggs & Stratton, Tecumseh. Servis: -motorová vozidla -jednostopá motorová vozidla. Další provozovna: -Litovel, Uničovská 75.

Velkoobchod, maloobchod: - satelitní technika - DVB - technika - televize, audio - příslušenství.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Výroba: - palety - úprava řeziva - dřevařská výroba - podlahové dřevěné dílce pro lešení. Velkoobchod, prodej: - materiály - svářečky - svařovací technika.

Výroba: - PVD otěruvzdorné vrstvy - diamantové orovnávače. Vývoj, výroba a servis: - povlakovací zařízení.

Prodej, servis: - zdravotnická technika.

Poskytování komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, požárně bezpečnostní řešení staveb.

Prodej, montáž a servis: - tepelné čerpadla.

Oprava: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

Dodávka, prodej: - hasicích přístrojů - plnění tlakových lahví s potravinářským CO2. Revize, opravy hasicích přístrojů, hydrantů a požárních vodovodů.

Výroba, prodej: - molitanové smetáky - košťata, kartáče - kartáčnické zboží.

Výroba: - dřevěné podlážky a palety. Lesnické práce.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Hasičský záchranný sbor. Požární stanice. Ohlašovna požárů. Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Realizace a správa: - počítačové sítě. Zabezečovací technika. Kamerové systémy. Docházkové systémy.

Termovizní měření budov. Aplikace termografie v průmyslu, stavebnictví a v elektrických zařízeních. Komplexní zpracování dokumentace pro program Zelená úsporám. Měření těsnosti budov pomocí Blower-door testu.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej, export, oprava, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně - gastro zařízení - konvektomaty - nerezový nábytek, nádobí, vaničky, umyvadla.

Projektová činnost ve výstavbě. Stavrební činnost - rekonstrukce. Výroba, opravy a montáž: - měřidla.