SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, vývoj, projekce: - laboratorní technika.

Práce: - veškeré zámečnické práce - dělení materiálu, svařování - frézařské a soustružnické práce. Výroba: - vrata, mříže, brány, oplocení.

Kamerové systémy - EZS elektronická zabezpečovací signalizace EPS elektronická požární signalizace Maloobchod a velkoobchod - spotřební materiál Opravy v oblasti elektro - elektromontážní činnost - elektroinstalace - slaboproudé rozvody Hromosvody Ozvučení prostorů Projekce - fotovoltaika Montáž - ...

Pasířství. Broušení nástrojů.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Poradenství.

Bezpečnostně technické a požární služby.

Osvětlení Hudební zvukař Zámečnické práce Živé vystoupení - zvuk, světla, podium

Topenářské práce Inženýrské stavitelství Pozemní stavitelství Zámečnické práce

Maloobchod: - obývací stěny, sedací soupravy - ložnice, dvojlůžka - kancelářský nábytek - skříně, stoly, židle - kuchyně - bytové doplňky.

Řemeslo: - zámečnické práce i na zakázku - montáže ocelových hal, přístřešků skleníků - svářečské práce. Výroba: - mříže - atypické ocelové stěny a dveře - verandy,markýzy vstupu.

Opravy: - chladničky,mrazničky - průmyslové chlazení,klimatizace - autoklimatizace. Montáž: - klimatizace.

Měření radonu: - v objektech - na pozemcích - na stavební povolení - na stavební řízení - na kolaudace.

Analýzy požárního nebezpečí Projektová dokumentace - dokumentace požární ochrany

Demontáž - kovové konstrukce Svářečské práce

Servis - požární klapky

Zprostředkování velkoobchodu - textilní suroviny a polotovary Zprostředkování velkoobchodu - základní zemědělské produkty Zprostředkování velkoobchodu - žívá zvířata

Výroba - výrobky z mikrotenu pytlíky, fólie

Výroba - kuchyně Výroba - kancelářský nábytek Výroba - koupelnový nábytek Výroba - nábytek - dětský nábytek

Svářečské práce Zámečnické práce - zakázková výroba z nerezu

Silniční nákladní doprava Hostinská činnost Zámečnické práce

Stavební firma B & M Berečka Josef & Mužík Jiří Prosenice. Stavební činnost,rekonstrukce,opravy, stavební práce: - komplexní práce - stavby na klíč - zateplování,zateplení domů,izolace budov průmyslových objektů - fasády,fasádní systémy,zhotovení omítek - střechy na klíč - montáž střešní krytiny - obklady,dlažby - zemní ...