PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Výroba: - čerpadla - potrubní systémy pro záplavy, povodně, stavebnictví a ostatní odvětví.

Vývoj, konstrukční návrhy, výroba: - průmyslová čerpadla, speciální čerpadla, systémy - mechanické ucpávky a další těsnící systémy pro média - regulační ventily

Prodej a dodávka malých čistíren SoftWash, prádelen konceptu Speed Queen. Síť samoobslužných prádelen. V našich velkých pračkách si vyperete cokoliv, co se do Vaší domácí pračky nevejde. Přineste si přikrývky, deky nebo potahy na matrace. Prádelny: - Olomouc, Šmeralova 1122 - koleje G.Svobody - Olomouc, Šmeralova 1090/8 - koleje ...

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Libor Struhár se zaměřuje na elektrikářské práce, opravy klimatizací, instalaci zásuvek a montáž jističů.

Les-Agro-Komplex poskytuje již od roku 1997 služby vlastníkům lesů, městům či obcím spravujícím parky a městskou zeleň. Samozřejmě jsou naše služby určeny také pro zahradníky nebo drobné zemědělce. Součástí našeho podnikání je také prodej malotraktorů, mulčovačů, sekaček na trávu a mnoho dalšího. Veškeré stroje a techniku si můžete vyzkoušet v ...

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Prodej, oprava, servis: - vozíky DESTA - prodej náhradních dílů - generální oprava vozíků - generální oprava agregátů - revize - broušení klikových hřídelů - vysokozdvižné vozíky - zemědělské stroje.

Autočalounické práce Prodej - dekorační reklamní rohožky Zušlechťování a povrchové úpravy materiálů flockem

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

Výroba, montáž a testování: - stacionární šroubové kompresorové soupravy . - malé pístové kompresory.

Amcor Flexibles Prostějov s.r.o. vyrábí flexibilní obaly na potraviny, nápoje a krmivo pro psy.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Poradenství v oborech: - energetika - elektronická evidence tržeb EET - eRecept pro lékaře - eVodník zařízení monitorující a chránící nemovitosti před vodou. V oblasti energetiky navrhujeme nejmodernější a energeticky nejúspornější systémy vytápění a osvětlení. Realizujeme monitorovací systém Energomonitor na měření spotřeby energií. V ...

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.