PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Prodej a servis čistící techniky WAP: - mycí stroje Nilfisk - Alto - centrální vysavače - montáž tlakových rozvodů.

Velkoobchod: - asynchronní elektromotory Siemens - frekvenční měniče - převodovky a spojky - softstartéry - spínací technika, jističe, stykače, spínače, relé.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Výroba, prodej, montáž a servis: - baterie. Prodej: - startovací baterie - trakční nabíječe Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Projektace nabijáren a nabíjecích stanic. Distribuční sklad - Přerov Battery Charger CZ Letiště Bochoř 750 00 Přerov

Prodej: - zemědělská technika - úplný sortiment náhradních dílů na traktory Zetor - rotační a žací stroje.

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Prodej, montáž a servis: - solární kolektory - sezonní solární systémy pro bazény - solární komponenty. Ubytování v apartmánech

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Firma se zabývá kovoobráběním. V rámci strojního obrábění provádíme elektroerozivní řezání, vrtání a hloubení, CNC obrábění, broušení, soustružení, pískování, svařování, měření, povrchovou úpravu kovů.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Výroba otěruvzdorných komponentů pro drtící, třídící a recyklační zařízení. Nástrojárna.

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Podlahové a radiátorové topení, solární systémy, zalití podlahy anhydritem, tepelné čerpadla a kotelny.

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.