PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Prodej, bazar - zemědělská a komunální technika - traktory - lisy - sklízecí mlátičky a řezačky - postřikovače - secí stroje. Provozní doba: - pondělí až pátek 7:00 - 15:30.

Společnost AGEL Servis a.s. je poskytovatel služeb v oblasti správy budov a outsourcingu služeb AGEL Servis poskytuje, případně zastřešuje, služby v oblasti správy budov, logistiky a servisu zdravotní techniky společnostem v rámci skupiny AGEL.

Inteligentní elektroinstalace: - skleněné dotykové vypínače a termostaty s volitelným designem - IRC řízení vytápění, zónová regulace vytápění - optimalizace zdrojů vytápění (plyn, krb, solar), FVE, elektřina - dodávky MaR do domů a do průmyslu - měření a optimalizace spotřeby elektřiny - moderní ovládání dotykovými telefony a tablety - ...

Firma Marek Drozd nabízí profesionální topenářské a vodoinstalatérské práce. Montujeme tepelná čerpadla, podlahové vytápění, plynové a elektrické kotle i kotle na tuhá paliva.

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - vytápění a chlazení - tepelná čerpadla - kondenzační kotle - klimatizace - inteligentní řízení vytápění.

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Výroba a distribuce: - plastové výrobky (plastové obaly).

GALVANOVNA. Úprava kovů: Galvanické pokovení: - zinkování - niklování - fosfátování - tvrdochrom. Rozměr zboží maximálně: - 1400 mm x 700 mm x 600 mm. Po dohodě možno i větší kusy.

Prodej: - lesní a zahradní technika - řetězy a lišty pro harvestory, pilové řetězy - ochranné pomůcky - oblečení pro práci v lese - protipořezové oblečení a obuv - elektrické ruční nářadí pro les, dílnu a zahradu.

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Dodávka a montáž tepelné techniky: - systémů vytápění, solárních systémů a tepelných čerpadel Dodávka a montáž zdravotechniky: - rozvody vody, odpadů a plynu vč.zařizovacích předmětů Dodávka a montáž průmyslových rozvodů - stlačený vzduch, plynovody, technologie Inženýrské sítě: plynovody, vodovody, kanalizace vč.přípojek Stavební práce.

Projekce, montáž: - technologie zasněžování - závlahové systémy - závlahy - servis čerpadel a armatur - technický sníh.

Prodej náhradních dílů pro stavební a zemědělskou techniku včetně příslušenství: - rychloupínač - zuby, zubové systémy - paletizační vidle - lžíce, lopaty - filtry - pneumatiky - gumové pásy - oleje - podvozkové díly Berco, Linser - skla - demoliční technika (kladiva, drapáky, drtiče, kleště, kompaktory, nůžky na ocel) - ...

Autodoprava: -silniční motorová nákladní -sypké hmoty. Zemní práce. Zámečnictví: -výroba-ocelové konstrukce. Beranění a montáž silničních svodidel. Opravy: -nákladní motorová vozidla.

Velkoobchod, maloobchod: -zemědělské stroje -náhradní díly k zemědělské technice -klínové řemeny -válečkové řetězy -filtry, ložiska

Služby: - obrábění na CNC strojích - zámečnická výroba dílů, sestav - výhradní dovozce objektovacích systémů firmy MFK pro ČŘ a SR.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Výzkum, vývoj, výroba: -čerpadla a čerpací technika

Velkoobchod, distribuce, prodej: - papír (grafický, kancelářský, speciální, pauzovací, plotrový) - kopírovací role - syntetické materiály, sáčky, kotouče do pokladen, balící papíry - průmyslové obaly - vázací pásky - stretch folie.

Ing. Michal Gerla má v nabídce náhradní díly na bagry, provozuje půjčovnu minibagru.

Prodej: - vzduchotechnika - ventilátory - spiro potrubí - regulační klapky - tlumiče hluku - odsávací AL hadice - talířové ventily.