PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Zastoupení firmy Massey Ferguson. Prodej a servis: - zemědělská technika Massey Ferguson, KUHN, SGARIBOLDI, OPall-AGRI, SMS, DAL.BO, SCHAFFER, BERTHOUD, FLIEGL, BOQBALLE, PNEUSEJ, WTC Písečná.

Společnost MEGAWASTE-EKOTERM, s.r.o. se sídlem v Prostějově nabízí především služby v oblasti nakládání s odpady a konečné zneškodnění nebezpečných odpadů ve vlastní spalovně. Působíme nejen na území celé Moravy, ale také v Čechách. Součástí naší činnosti je také pronájem kontejnerů s platným atestem pro skladování nebezpečného odpadu v místě ...

Společnost S-FELTEC s.r.o. se zaměřuje na prohlídky, kontroly, opravy a modernizace obráběcích strojů včetně zajištění náhradních dílů a prodeje strojů nových.

Výroba - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly Vývoj a konstrukce - stroje pro určitá hospodářská odvětví, těžký průmysl, doly a hliníkárny - speciální díly.

Služby: - chromování - saténové chromování - niklování - saténové niklování - zinkování hromadné - černění - hromadné niklování.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Zaměřujeme se na kusovou výrobu, malé a střední série. Děláme i větší série, a to v případě výroby součástek, jako jsou šrouby průtokové či duté, matice včetně převlečných či korunových, podložky, futra, průtoková oka, koncovky na hadice, hrdla, vsuvky, hrdla, redukce, zátky. Vyrábíme z tyčového materiálu nebo obrábíme dodané polotovary dodané ...

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Dušan Pala se zaměřuje na projektování staveb, dozor týkající se požární ochrany a dodává hasící přístroje.

Ing. Milan Axman se specializuje na služby týkající se BOZP, požární ochrany, hygieny a svařování.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Petrek s.r.o. se zaměřuje na gumárenskou a zámečnickou výrobu, CNC obrábění a konstrukční a poradenskou činnost.

SPĚVÁK, s.r.o. se zaměřuje na prodej stavebních strojů, náhradních dílů, na půjčování stavebních strojů, renovací otvorů, bourací kladiva a mnoho dalšího.

Společnost Přáslavská lesní s.r.o. provádí veškeré práce co se týče lesnictví a myslivosti: - vývoz dřeva, - těžba harvestorovou technologií, - štěpkování veškerých surovin, - opravy a údržba lesní techniky a jiné těžké techniky.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

Firma První počítačová pomoc se stará o servis a opravy hardwaru i softwaru počítačových zařízení. Služby, které poskytuje, se zaměřují na servis, opravy, čištění počítačů, výpočetní techniky a notebooků, dále se jedná o tvorbu webových stránek, instalaci sítí a mnoho dalšího.

Výroba, dodávka: - kancelářské nábytkové systémy - příčkové systémy - regálové systémy.

Společnost Clear World s.r.o. nabízí k prodeji moderní a všestranné pomocníky na úklid domácností, které neznečišťují přírodu. Dodáváme parní čističe, filtrační zařízení nebo ekologické mycí stroje, které svým používáním nezatěžují životní prostředí a nahrazují chemické přípravky. Prodej, e-shop: - parní čističe, parní čistič DYNAMIK - ...

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Půjčovna: - čistič koberců a čalounění - čistič oken - parní stroj - průmyslový vysavač - nosič kol a koloběžek za auto - střešní box. Zakázkové čištění: - koberců - sedaček, taburetů, křesel - kuchyňských a počítačových židlí - kočárků, autosedaček - plyšových hraček. Výdejny strojů: - Olomouc - Litovel - ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Opravy silničních vozidel -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Poskytování technických služeb -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, ...