PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Oprava, servis, prodej, poradenství, služby: - požární, protipožární technika - hasicí přístroje - požární ochrany - školení BOZP, PO - požární komponenty, příslušenství - plnění CO2 - servisní organizace - KOMAXIT - práškové lakování.

Obchod, velkoobchod, e-shop, prodej: - řetězy - řetězová kola - ozubená kola - ozubené hřebeny - klínové řemenice - upínací pouzdra - kompresory - převodovky - pneumatické nářadí.

De & Co Hranice, s.r.o. provádí automatizace a robotizace provozu včetně dodávky strojních zařízení na klíč - jednoúčelové a automatizační stroje. Poskytujeme konstrukčně-výrobní služby dle přání zákazníků. Zařídíme také kompletní servis a jeho technickou dokumentaci v moderním systému CAD od společnosti PTC Creo. Výroba a dodávka, kompletní ...

Společnost PS REVISION s.r.o. z Velké Bystřice zajišťuje čištění nádrže s nebezpečnými chemikáliemi, odpady a produkty ropného původu. Dále provádí revize, ekologické likvidace, vystavení příslušných dokumentů a protokolů, zkoušky těsnosti, nátěry povrchů, výstavbu nových nádrží.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek (obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, ...)

Výroba a montáž: - průmyslových elektrických zařízení - čerpacích stanic na vodu - vodárenské technologické celky - odpadní vody.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Nábytek do domu i bytu . Katalog nábytku od předních prodejců v ČR. Najdete u nás nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, dětského pokoje, ale i do kanceláře, nebo na zahradu. Můžete si u nás vybrat klasické, moderní i designové kousky nábytku, které pro Vás vybíráme. Jde o nejzajímavější nabídky na českém internetu.

Servis, revize - hydraulické jeřáby - hákové nosiče kontejnerů - zdvihací zařízení. Školení jeřábníků, vazačů a obsluhovatelů pojízdních zdvihacích pracovních plošin.

Import a distribuce: - pneumatické nářadí - rámovací stroje - lepící technika.

Technické služby: - čištění komunikací, chodníků a prostranství - zemní práce - práce vysokozdvižnou plošinou NISAN - dlaždičské práce - zahradnické práce - kopírovací práce - reklamní činnost - péče o zeleň - vývoz fekálií - veřejné osvětlení - plakátování.

Ochrana ovzduší: - odborné posudky - rozptylové studie - autorizované měření emisí - poradenství - zpracování provozních řádů z hlediska ochrany ovzduší - zpracování souhrnné provozní evidence za ovzduší.

Broušení nástrojů a nářadí: - pily - vrtáky, špuntovníky, závitníky - frézy a soustružnické nože - nože, nůžky, kleště.

Firma autodoprava a kontejnery FORTE - Jaromír Foltas se zabývá nákladní autodopravou, zemními pracemi a prodejem písku, štěrku i uhlí. Autodoprava: - nákladní autodoprava (auto s mechanickou rukou) - odvoz suti, odpadu - dovoz, doprava písek, štěrk, uhlí... - pronájem kontejnerů (různé velikosti). Zemní, výkopové práce: - výkopy ...

Společnost KARDO GROUP a.s. se zbývá výrobou obalů z vlnitých lepenek, vnitrostátní a mezinárodní kamionovou autodopravou. Vyrobíme pro vás jakýkoliv obal, převlek či proklad z vlnitých, hladkých nebo bednových lepenek. Nabízíme velkosériovou i malosériovou výrobu. Disponujeme vlastním vozovým parkem i technikou prověřených dopravců, jsme schopni ...

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Služby: - prodej a servis wellness strojů - masáže - wellness studio - solární studio - jóga - pedikůra - kosmetika

Společnost FUTURPOL s.r.o. vznikla již v roce 1997 a má dlouholeté zkušenosti ve vývoji, výrobě a také prodeji automatických systémů pro farmaceutický, chemický a potravinářský průmysl v oboru skladování, dávkování a přepravy sypkých surovin a výroby těst a jejich následného zpracování do podoby polotovarů a hotových výrobků. V našem sortimentu ...

Konstrukce a výroba vstřikovacích forem plastových dílů, robotické lakování, vstřikování plastových dílů, ultrazvukové svařování, zpracování návrhu koncepce vstřikovacích forem či montáže dílů patří do portfolia služeb společnosti Mürdter Dvořák, nástrojárna, spol. s r.o. V oblasti vstřikování a konečné úpravy plastů se specializujeme především na ...

Společnost TOMA Olomouc, s.r.o. se zaměřuje na realizaci kompletních dodávek staveb pozemních, průmyslových, inženýrských, bytových a občanských. Naší základní filozofií je vytváření konkurenceschopné firmy s dobrou pověstí s důrazem na kvalitu práce, a především serióznost jednání se zákazníkem. Kompletní dodávky stavebních prací na klíč: - ...