PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Výroba, prodej: - zakružovačky, zakružovačka plechu - ohýbačky, ohýbačka plechu - zakružovačky profilů - nůžky na plech - svěráky KASPER - lemovačky, lemovačka plechu - ohýbačky trubek.

PRŮMYSLOVÁ AUTOMATIZACE. - Projekty „na klíč“ pro průmyslovou automatizaci - Programování PLC automatů a průmyslových PC.

Zakázková výroba - kovové plotové dílce - systémové oplocení TISOL® Smart Modules - gabiony - opěrné gabionové zdi - kovové stavebnicové květináče. Kovovýroba: - ocelové trubky pro strojírenství a stavebnictví - strojírenské cívky a kroužky v různých rozměrech a délkách.

Výroba - brány - branky - garážová vrata - ploty - zábradlí - schodiště Zámečnické práce

Služby města Kostelce na Hané, příspěvková organizace spravuje veřejné osvětlení, čističku odpadních vod, kanalizaci, komunikace, zeleň a parky, bytové hospodářství města Kostelec na Hané. Poskytujeme služby v oblasti autodoprava, zednické práce, sklenářství a údržba zeleně. Poskytované služby: - autodoprava - zednické práce - sklenářství - ...

Výroba a prodej: - slinuté karbidy - lisovací nástroje - nástroje pro obrábění. Soustružení. Frézování a vrtání.

Autorizovaný distributor zařízení pro měření a regulaci Honeywell. Komplexní řešení slaboproudých rozvodů. Strukturované kabelážní systémy. Projekce a realizace kabelážních systémů. Instalace silnoproudých vedení, rozvodů pro telefony, kabelovou televizi...

Nástrojárna: - elektroerozivní obrábění kovů - CNC obrábění - CNC měření. Doprava - kompletní zajištění dopravy osob vozidly, mikrobusy a autobusy. Správa sítí.

Broušení nástrojů : - pily - frézy - hoblovací nože - kolíkovací vrtáky Prodej: - dřevoobráběcí stroje - pilové kotouče - hoblovací nože - horní frézy - dlabací nástroje - pásové pily

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál (šrouby, matky, matice, vruty, hřebíky) - výroba spojovacího materiálu dle výkresové dokumentace - ložiska, gufera tuzemská i dovozová - příslušenství ložisek. - zámečnictví, kovovýroba. Maloobchod, prodej: - Přerov, Smetanova 10 - tel.: 581220377.

Prodej, servis výpočetní techniky a kopírovací centrum. Sortiment: - počítače - notebooky - tiskárny - kopírky - inkousty a tonery. Kopírovací centrum: - barevný a černobílý tisk - barevné a černobílé kopírování - grafické práce - laminování - vizitky - letáky - pozvánky.

Výroba a vývoj tenkých vrstev pro optiku a elektroniku

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Renovace a výroba: - karoserie na historická vozidla, především na automobily značky Jaguár. Další činnosti: - zámečnické práce - svařování - stříhání - ohýbání - lisování - CNC obrábění - řezání laserem.

Výroba a prodej: - mechanické ucpávky pro čerpadla - těsnící systémy pro čerpadla.

Dodávka software a IT služeb: - software pro maloobchodní sítě - DENTIST+ - komplexní zpracování agendy ordinace zubního lékaře - mobilní registrační místo - Portál ZP - elektronická komunikace se zdravotními pojišťovnami.

Zakázková výroba nábytku na míru: - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení lékáren a ordinací

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Prodej plachtových hal, montovaných hal, zimovišť, přístřešků apod.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - klimatizace - podlahové topení - průmyslové chlazení - infrazářiče

-Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírky, tiskárny, vazače, řezačky, laminátory, skartovače. Copy centrum: - kopírování - tisk ze souborů - vazba - fotografie.

Řemesla, opravy: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - vodo topo. Montáž: - tepelná čerpadla - solární systémy.

Prodej: - CNC stroje pro řezání a frézovaní - průmyslové řezací a frézovací plottery/cuttery pro řezání textilu, kůží, pěnových materiálů, papíru, lepenky, gumy, těsnění.....atd - katry, lasery, plottery, pokládací stroje

Provádíme především mobilní tryskání a antikorozní povrchové úpravy kovů.