CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Průmyslové čištění - čištění studní, bazénů.

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Instalace systémů: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovací signalizace - EPS - elektrické požární signalizace - EKV - přístupové systémy

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Prodej a dodávka: - vybavení pro servisy a prodejny jízdních kol, opravny osobních a nákladních automobilů, pneuservisy.

Výroba a montáž konstrukcí a technologií dopravních cest. Prodej, montáž a servis dojící a chladící techniky včetně ND.

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO a BOZP - bezpečnost staveb - prodej, servis a revize HP - prodej, servis a opravy hydrantů - instalace a kontroly PBZ - činnost osoby odborně způsobilé v oblasti PO, BOZP a prevenci rizik.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Prodej a montáž - technické a elektronické váhy - závažíúřední ověření Výroba a opravy - technické a elektronické váhyvýměna závažíúřední ověření