CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Závody společnosti WAREX - výrobní v Javorníku a montážně-expediční v Jeseníku - se opět vrátily k výrobě obytných kontejnerů a doplnily tím tak modulární stavby, generální dodávky, ocelové konstrukce a výrobu ocelových svařenců, výpalků, dílů a technologických ocelových konstrukcí. Samotné výrobě obytných kontejnerů předchází vlastní vývoj a ...

Opravy, generální opravy: - speciální železniční, drážní stroje (čističky kolejového kameniva, automatické strojní podbíječky, pluhy na úpravu štěrkového lůžka...) - výroba, opravy náhradních dílů na tyto stroje - autorizované opravy mechanizace Robel - smluvní výrobce hydraulických hadic HANSA-FLEX.

- úprava povrchu kovů před práškovým lakováním - práškové lakování ocelových, hliníkových a pozinkovaných prvků - technologie komaxit - práškové lakování plechů, kovových konstrukcí, disků aut, trubek, rámů a profilů, drátěného systému, svařovaných dílů a odlitků.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Vývoj, výrobu, prodej, servis - čerpací technika - čerpadla - vývěvy.

E-shop - tiskárny - papírenské zboží - kancelářské potřeby - tonery, cartridge - drogerie - školní potřeby.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

-Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny Výroba a opravy hudebních nástrojů

Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradní zástupce německé firmy LIEBHERR. Prodej, oprava, servis (autorizovaný): - mobilní jeřáby, autojeřáby - hydraulická rypadla - bagry - bourací kladiva - buldobagry - kolové, pásové nakladače - dozery - veškeré stavební stroje - stavební mechanizace - jeřáby a stavební stroje ...

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Cestovní agentura - Tydra tour Vodní turistika: - klasické turistické sjíždění řek - dovolená na řece - uspořádání vodáckých kursů pro školy. Námořní jachting: - dovolená na námořních plachetnicích nebo motorových lodích. Výroba, prodej: - plastové kanoe. Půjčovna: - lodě, pádla, vodácký materiál, vesty, neopreny, ...

Dodáváme autorizované výrobní linky, dopravní technologie Výroba strojů na zakázku

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Zásilkový a internetový obchod: - elektrické profesionální a hobby nářadí - profi benzínové a elektrické pily - profi zahradní technika - kompresory - vzduchové nářadí - svářecí technika - stroje na zpracování dřeva - sněžné frézy atd.

Demontáže, montáže, stěhování: - stroje a technologické linky. Výroba: - ocelové konstrukce - brány, vrata - atypické ocelové výrobky. Práce: - zámečnické - svářečské.

Nástrojárna Výroba: -zápustky -přípravky -střižné nástroje.

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.