PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Nabízí elektroinstalaci do 1000V, montáž kamerových systémů a domovních telefonů.

Příprava a vypracování technických návrhů strojních a technologických návrh. Konstruktérská činnost ve strojírenství

Společnost TECHNOTRADE spol. s r.o. se zaměřuje na dodávku a servis hydraulických systémů, elektrických pohonů a také elektroniky a software. Jsme výhradním distributorem dánské společnosti Danfoss pro Českou a Slovenskou republiku, prodejcem výrobků Sauer-Danfoss na Danfoss Power Solutions a také výrobců Comatrol, Turolla OCG, Reggiana Riduttori, ...

Opravy silničních vozidel Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a ...

Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Sortiment: -řezivo -palubky -překližky -OSB desky -sololit -MDF desky -hobra -dřevotříska -lamino, dýha, cetris -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -podlahy -parapety -okna, dveře -dřezy.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Průmyslové čištění - čištění studní, bazénů.

Autoservis: - servis a opravy automobilů - pneuservis - servis zemědělských strojů.

Instalace systémů: - CCTV - kamerové systémy: - EZS - elektronické zabezpečovací signalizace - EPS - elektrické požární signalizace - EKV - přístupové systémy

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Výroba a montáž konstrukcí a technologií dopravních cest. Prodej, montáž a servis dojící a chladící techniky včetně ND.

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Dodání, prodej, servis, chlazení, opravy a zapojení: - chladící a mrazící zařízení - klimatizace - prodej náhradních dílů chladicích zařízení - stálá vzorkovna chladícího zařízení. - průtokové chladiče pro výčepy piva a jiných nápojů - příslušenství k výčepním zařízením - výdejní místo chladiv a potravinářských plynů na výčep piva, vína ...

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výroba, distribuce: - laminátové a kevlarouhlíkové lodě - pádla, přilby pro vodní sporty - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba desek ke košům na basketbal. Půjčovna: - vodácké vybavení. Poskytování služeb licencovaných průvodců po českých a evropských řekách.

Kovovýroba. Výroba: - jednoúčelové stroje.

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

CNC i klasické soustružení, zámečnické práce

Práce: - strojírenské a zámečnické operace - frézování, soustružení - broušení na plocho - elektroerozivní drátové řezání.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.