PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Prodej a montáž - technické a elektronické váhy - závažíúřední ověření Výroba a opravy - technické a elektronické váhyvýměna závažíúřední ověření

Výroba, oprava, repasování: -čerpadla a míchadla na kejdu. Montáže: -technologie na čerpání a uskladnění vepřové a hovězí kejdy. Výstavba: -železobetonové jímky -fotovoltaické elektrárny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Výroba a prodej: - průmyslová síta - technické a filtrační tkaniny - laboratorní síta a stroje - dopravní pásy - ploty a plotové systémy.

Výroba: - oplocení na klíč. Prodej pletiva, sloupků a příslušenství. Zemní práce minirypadlem. Zámečnické práce.

Závody společnosti WAREX - výrobní v Javorníku a montážně-expediční v Jeseníku - se opět vrátily k výrobě obytných kontejnerů a doplnily tím tak modulární stavby, generální dodávky, ocelové konstrukce a výrobu ocelových svařenců, výpalků, dílů a technologických ocelových konstrukcí. Samotné výrobě obytných kontejnerů předchází vlastní vývoj a ...

Opravy, generální opravy: - speciální železniční, drážní stroje (čističky kolejového kameniva, automatické strojní podbíječky, pluhy na úpravu štěrkového lůžka...) - výroba, opravy náhradních dílů na tyto stroje - autorizované opravy mechanizace Robel - smluvní výrobce hydraulických hadic HANSA-FLEX.

- úprava povrchu kovů před práškovým lakováním - práškové lakování ocelových, hliníkových a pozinkovaných prvků - technologie komaxit - práškové lakování plechů, kovových konstrukcí, disků aut, trubek, rámů a profilů, drátěného systému, svařovaných dílů a odlitků.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Vývoj, výrobu, prodej, servis - čerpací technika - čerpadla - vývěvy.

E-shop - tiskárny - papírenské zboží - kancelářské potřeby - tonery, cartridge - drogerie - školní potřeby.

Zakázková kovovýroba - ploty, vrata, dveře, mříže, ... Činnost - řezání, soustružení, vrtání, svařování.

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

-Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny Výroba a opravy hudebních nástrojů

Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradní zástupce německé firmy LIEBHERR. Prodej, oprava, servis (autorizovaný): - mobilní jeřáby, autojeřáby - hydraulická rypadla - bagry - bourací kladiva - buldobagry - kolové, pásové nakladače - dozery - veškeré stavební stroje - stavební mechanizace - jeřáby a stavební stroje ...

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Cestovní agentura - Tydra tour Vodní turistika: - klasické turistické sjíždění řek - dovolená na řece - uspořádání vodáckých kursů pro školy. Námořní jachting: - dovolená na námořních plachetnicích nebo motorových lodích. Výroba, prodej: - plastové kanoe. Půjčovna: - lodě, pádla, vodácký materiál, vesty, neopreny, ...

Dodáváme autorizované výrobní linky, dopravní technologie Výroba strojů na zakázku