PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Kovovýroba: - zakázková, sériová - kovoobrábění - soustružení, frézování, závitování - svařování CO2, MMA - zámečnické práce.

Distribuce nové techniky čištění, jejímž základem jsou speciální dutá mikrovlákna. Ekologický čistící systém.

Dodávky měřidel a sortimentu STABILA, vrtáků HELLER pro stavebnictví.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s ...

Pořez pilařské kulatiny. Výroba, prodej: -veškeré stavební řezivo -konstrukční řezivo na vazníky (vlastníme certifikát) -dřevěné obaly-palety, bedny, bednění včetně tepelného ošetření (vlastníme certifikát) - dřevěné brikety Zajišťujeme dopravu pilařské kulatiny

Prášková lakovna, práškové lakování: - povrchová úprava dílců práškovými laky.

Dodávky, montáže: -filtrační systémy a technologie pro průmyslové odvětví (elektrárny, galvanizovny, filtrace chladící vody, papírenství, filtrace parazitů, průmysl plastů).

Firma AIRtech Lysák se zaměřuje na kompresory Orlík a pneumatické nářadí. Prodej, servis: - kompresory ORLÍK - náhradní díly - kompletní stanice - filtry - rychlospojky - pneumatické nářadí - spirálové a tlakové hadice - tlakové nádoby, sušičky vzduchu, odkalovače, regulátory, maznice - vzdušníky ke kompresoru - generální opravy ...

Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

Prodej, servis: - šicí stroje - zařízení pro sříhárny - žehlící a fixační technika - svařovací stroje pro netradiční způsoby spojování textilií. Vybavení pro gastronomii: - oděvy profesní - sklo, porcelán, příbory.

Servis, údržba, revize a vložkování: - nádrže, nádrží Služby: - komplexní ekologický servis pro čerpací stanice

Činnost - tryskání a lakování kovů - nátěry ocelových konstrukcí - povrchová úprava kovu.

Činnost - CNC obrábění - frézování a soustružení.

Prodej, oprava, servis: - italská káva Guglielmo - kávovary

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

HASEO, v.o.s. v Bělotíně se zaměřuje na prodej hasících přístrojů, techniky a požárních hydrantů. Díky vybavenosti veškerých technologií potřebných pro práci s hasící technikou vám také zajistíme montáž, revize, opravy a servis hasících zařízení a požárních hydrantů. K dispozici je také plnírna CO2 pro plnění tlakových láhví. Své služby ...

Strojírenská výroba. Obrábění kovů na CNC obráběcích centrech a konvenčních strojích.

Konstrukce a výroba nástrojů a forem, konstrukční práce v nástrojařině. Kovoobrábění.

Práce: - obráběčské - třískové obrábění a broušení.

Prodej autobaterií, motobaterií a příslušenství. Prodej paletových vozíků. Výroba ocelových konstrukcí do 50t.

Práce: - obrábění, obráběčské - soustružení - frézování - broušení - vrtání, závitování - povrchové úpravy (pouze u svých výrobků)

Montáž, oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla Kovovýroba: - šnekové dopravníky - potrubní dílce - kompletace čerpacích agregátů

Služby: - výuka angličtiny