PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

JL demtech s.r.o.
Dodavatelem demoličních a třídících přídavných zařízení renomovaných značek pro stavební stroje je firma JL demtech s.r.o. z Olomouce. Jsme výhradním zástupcem firmy Kinshofer na českém, ale i slovenském trhu. Dodáváme třídící, drtící lopaty nebo hammery COBRA a Demarec. Přídavné nástroje je možné si pouze pronajmout. Provádíme opravu přídavných ...
JL demtech s.r.o.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu a instalaci výrobních a montážních linek. Dodáváme vysoce kvalitní a spolehlivé stroje LUX, které splňují velmi náročné podmínky na přesnost a vysokou rychlost prováděných operací.Umíme zkonstruovat a vyrobit unikátní stroje. Neváhejte nás oslovit.
LUX spol. s r.o. - výrobní a montážní linky
4control s.r.o. - měření a regulace
Společnost 4control s.r.o. se specializuje na měření a regulaci v různých průmyslových a obytných prostředích. V tomto odvětví používáme čistá PLC řešení s programy vlastního vývoje realizující vize zákazníka. Klademe důraz na účinnost a spolehlivost našich řešení, což je klíčové pro efektivní provoz. Máte dotaz? Neváhejte nás kontaktovat.
4control s.r.o. - měření a regulace
Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Činnost: - kovoobrábění - soustružení

Činnost: - umělecké pasířství - kovářské práce - kovotepecké práce - restaurování a renovace kovových předmětů historického charakteru

Sklad. Prodej: - alkohol, pivo, víno - cigarety - nealko - cukrovinky - výčepní a chladící zařízení - půjčovna výčepního zařízení. Sklad společnosti: Býškovice 60 753 53, Všechovice

Oprava, servis: - dopravní a manipulační technika - vysokozdvižné vozíky spalovací - paletovací vozíky - nízkozdvižné vozíky - malotraktory Kontroly technického stavu. Autoservis, autoopravna: - osobní automobily všech značek - nákladní automobily - motory, multicary, vykladače.

Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazených plynových a elektrických zařízení - svářečské práce

Společnost RODOSPOL s.r.o. z Prostějova poskytuje velkoobchodní prodej čistících a úklidových prostředků, průmyslové chemie, desinfekce, ale také drogerie a papírenského zboží. V našem velkoobchodě naleznete vše potřebné jak pro úklid komerčních prostor, tak i na úklid zdravotnických zařízení či komunálních zařízení apod. U společnosti ...

Distributor čistící a úklidové techniky. Prodej: - profesionální čistící a úklidová technika - distribuce výrobků pracovních obleků - výrobky pro osobní hygienu - průmyslové utěrky - malá úklidová technika - rohože - textilní, gumové, průmyslové, bazénové, hliníkové, schodové, dezinfenkční.

Výroba a prodej: - plastové samonosné nádrže hranaté a kruhové - atypické výrobky z plastů - jímky z plastů - rekonstrukce čistíren odpadních vod - rodinné bazény - rekonstrukce a výstavba veřejných koupališť

Nástrojárna. Výroba: - lisovací nástroje a formy - měřidla - přípravky přesných dílů. CNC soustružení a frézování CNC frézování v 5 osách Drátové řezání Elektroerozivní hloubení Elektroerozivní vyvrtávání otvorů Konstrukční a CAD/CAM práce

Prodej: - hutní materiál - plechy ocelové všech formátů - plechy pozinkované - tyče ploché,kruhové - tyče tvarového průřezu L, I, U do délky 12 metrů - tenkostěnné profily Jackel - trubky ocelové bezešvé, svařované - trubky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechů za tepla i studena válcované.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Strojírenství. Modelárna: - výroba dřevěných a plastových modelů - výroba kovových modelů - výroba zápustků.

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Výroba - modelová zařízení pro slévárny

Odštěpný závod elektromotory Mohelnice Třífázové a jednofázové elektromotory - osových výšek 56 až 180 mm - o výkonu 250W až 30KW. Specielní provedení jako brzdové motory, převodovkové motory a provedení dle přání zákazníků.

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Výroba - septiky - plastové jímky - nádrže - čistírny (čističky) odpadních vod (ČOV).

Montáž, služby - elektronická ochrana zboží - ochranné prvky k detekci označeného zboží.

Výroba, služby: - jednoúčelové stroje - programování NC, CNC zařízení.

Služby - čištění fasád obytných domů i průmyslových staveb - čištění a nátěry střech - rekonstrukce fasád.