CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Internetový obchod, e-shop: - komponenty k renovaci tonerů pro laserové tiskárny - náplně pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny - tonery, plnící sady pro laserové tiskárny.

Revize, opravy, servis, prodej: - hasicí přístroje - požární vodovody - hlásiče požárů - technické prostředky požární ochrany.

Dodávka: - technologie pro zpracování, skladování ovoce a zeleniny: - myčky, drtičky, automatické lisy, odpeckovačky, kompletní linky - potravinářská čerpadla.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Vývoj, výroba: - výložníkové systémy - drapáky Tvorba výkresové dokumentace.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

E-shop: - vybavení kadeřnických a kosmetických salonů - kadeřnické, kosmetické přístroje - přístroje na pedikúru - kosmetika - tetovací potřeby

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

Distribuce, prodej: - nástroje na zpětné zahloubení - nástroje na odjehlování - odjehlovací stroje - brusné prostředky - řezné prostředky - nástroje pro strojírenský a dřevozpracující průmysl.

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Kadeřnický velkoobchod, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika.

Prodej, servis a montáž klimatizace: - větrání rodinných domů, větrací rekuperační jednotky DUPLEX - klimatizace pro byty, rodinné domy, kanceláře a další komerční prostory - větrání a teplovzdušné vytápění nízkoenergetických rodinných domů - vzduchotechnika - klimatizace Toshiba, Daikin, Samsung.

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

Profi - Otruba Karel Plumlov. Zahradní technika - prodej, servis: - výhradní prodejce firmy Stihl, Viking - křovinořezy - motorové pily - postřikovače - příslušenství pro těžbu dřeva - elektrické motorové sekačky.

Prodej, oprava, servis, generální opravy: - pístové, šroubové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generální opravy: - systémů VARI - motory, převodovky sekaček DAKR - zahradní technika (kultivátory, sekačky) - náhradní díly na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Prodej, e-shop: - luxusní vlasy k prodloužení.

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.