CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

CAZER s.r.o.
PRESSKAN system, a.s.
SVAR Ostrava
Fomex Team spol., s.r.o.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.

Sortiment strojů a zařízení pro firmy zahrnuje nejrůznější techniku. Výrobní stroje v podobě CNC technologií, balicí a třídící linky, skladové systémy, jeřáby, dopravníky, montážní roboti, lisy, textilní stroje anebo technologie pro potravinářský průmysl.

Petr Němec
Společnost Petr Němec nabízí především programování PLC Siemens a elektroslužby. Dále poskytuje návrhy osazení nového stroje elektrokomponenty a hledání závad na elektroinstalaci strojů a jejich odstranění. Provádí také opravy slaboproudé průmyslové elektroniky, drobné mechanické opravy související s funkcí stroje a k malým projektům dodává ...
Petr Němec
Pavlínek s.r.o.
Společnost Pavlínek s.r.o. se zaměřuje na oblast vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, jako jsou textilní, řetězové, lanové vazáky, upínací popruhy a další související sortiment. Firma provozuje eshop i kamennou prodejnu v Ostravě. Firma má dlouholetou tradici, působí na trhu již od roku 1996.
Pavlínek s.r.o.
Truhlářství, podlahářství -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Velkoobchod a maloobchod

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.

Váhy-Dychl Prodej, servis, výroba: - váhy - registrační pokladny EET

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

- Interim management/krizová řízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Prodej: - krbová kamna - kamna, sporáky - krbové vložky - kompletní krby - kotle - bojlery - radiátory - MIELE - bílá technika - JURA - kávovary - zahradní krby. - zahradní nábytek - sekačky a ostatní zahradní technika - sněhové frézy - infrasauny - skleníky - BONA - mopy.

Firma IMVDesign s.r.o. Vám nabízí kompletní řešení v oblasti automatizace průmyslu a výroby. Především se zabýváme návrhy a výrobou jednoúčelových strojů, zařízení a robotických pracovišť. Dále se specializujeme na generální opravy použitých průmyslových robotů, především značky KUKA. Zaměřujeme se na tyto služby: - automatizace - mechanický ...

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Hledáte dodavatele kovoobráběcích nástrojů? Jste z Dubicka nebo okolí? Neváhejte a kontaktujte naši firmu Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. Firma Nářadí Š+V Dubicko, s.r.o. se specializuje na kovoobráběcí nástroje, převážně soustružnické nože. Díky moderním technologiím v oblasti obrábění i měření jsme schopni vyrobit téměř jakýkoliv obráběcí nástroj, ...

Provádíme protipožární ochranu stavebních konstrukcí, protipožární těsnění prostupů, komplexní protikorozní ochranu stavebních konstrukcí, antikorozní úpravu ocelových konstrukcí, včetně tryskání a metalizace.

Prodej: - ložiska - gufera - kloubové hlavy - valivá vedení přímočará - příslušenství k montáži a demontáži ložisek, kuličky, válečky, jehly - klínové řemeny - pojezdová kola.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Prodej, montáž a opravy: - trezory - sejfy - bezpečnostní dveře - mříže - bezpečnostní folie. Dodávka: - protipožární dveře - zámky - klíče - kovánízámečnická otevírací služba NON-STOP - poštovní schránky.

Nákup a prodej: - obráběcích a tvářecích strojů.

Zámečnická nouzová otevírací pohotovost: -mobilní telefon:602715314 -otevírání zámků aut a dveří -Non-stop 24 hodin. Montáž: -mechanické zabezpečovací zařízení bytů a objektů -mechanické zabezpečení automobilů -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -bezpečnostní zámky a vložky -rozvodové tříbodé zámky Výroba, montáž: ...

E-shop: - ozdoby na nehty - laky na nehty - airbrush - akryly - glitry - obtisky - bižuterie - parfémy.

Vývoj, projekce, dodávky a servis zařízení s čerpadly. Spektrum činností: -projekce a dodávky čerpacích a hydraulických systémů -vodní hospodářství průmyslových podniků -ostřik okují.

Prodej, servis, revize hasících přístrojů. Prodej: - příslušenství hasící techniky - příslušenství požárních vodovodů - hydrantových skříní.

Výroba: - BORONID - kubický nitrid bóru vyráběný technologií vysokotlaké syntézy - destičky v monolitním a osazeném provedení.

E-shop: - repasované počítače a výpočetní technika.

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany a BOZP

Výroba: - generátory, alternátory, elektromotory, obrábění kovů, lisování, žíhání, zakružování, výroba zařízení na výrobu energie ze slunečního záření.

Prodej, opravy, montáž: - měřiče tepla. Prodej, montáž: - vodoměry - měřiče tepla a vodoměry - diagnostický servis měřičů tepla - měřiče tepla DANFOSS - frekvenční měniče DANFOSS. Rekonstrukce: - ústřední topení. Servis: - plynové kotle.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnické - kovoobrábění - soustružnické a frézařské